+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwehorne.

Klantbeheerder Agro Nieuwehorne

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van der Woude Adviesbureau

  • Gecontroleerde werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de agrarische sector, met een focus op melkveehouderij, als klantbeheerder Agro bij een vooraanstaand adviesbureau. Voeg waarde toe door je in te leven in de klant, cijfermatige uitdagingen met enthousiasme aan te pakken, en altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Jouw rol als betrouwbare adviseur stelt je in staat duurzame relaties op te bouwen en echt het verschil te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Krijg je energie van het creëren van waarde voor ondernemers in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij? Dan ben jij als klantbeheerder Agro bij Van der Woude Adviesbureau op je plek.

Als klantbeheerder Agro bij Van der Woude Adviesbureau:
Voeg je waarde toe. Je kunt je goed in de klant verplaatsen. Je verdiept je in waar hij staat en waar hij naartoe wilt. Door hem goed te informeren en te adviseren, zorg je ervoor dat hij de juiste beslissingen voor zijn bedrijf kan maken.
Houd je van cijfers. Jaarrekeningen en (complexe) financiële administraties reviewen en bespreken vind je mooi werk. Als je verbetermogelijkheden ontdekt en daarover advies kunt geven aan de klant, is dat voor jou de kers op de taart.
Zit je bovenop de actualiteit. Nieuwe ontwikkelingen, subsidiemogelijkheden en gewijzigde (fiscale) wetgeving: je volgt alles op de voet. En je gebruikt jouw kennis op deze vlakken graag om klanten verder te helpen.
Ben jij een betrouwbare adviseur. Je bent het aanspreekpunt van onze klanten, die altijd bij jou terecht kunnen met vragen. Je investeert in een vaste relatiekring en laat zien dat ze op je kunnen bouwen.


Gevraagd

Waarom dit dé functie is voor jou:
  • Je bent iemand die kansen ziet én pakt.
  • Je bent een doorzetter en hebt altijd een positieve instelling.
  • Hoe complex de materie ook is: je kunt adviezen en informatie helder en volledig uitleggen aan onze klanten.
  • Je hebt bij voorkeur een hbo-opleiding afgerond die gerelateerd is aan de agrarische sector of bedrijfskunde. 5 jaar relevante werkervaring is een pré.
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en/of een agrarische achtergrond, met name op het gebied van melkveehouderij.
  • Je gaat graag op pad naar klanten en werkt daarnaast met plezier op kantoor.


Aanbod

Hier word je ook enthousiast van
We vinden een goede werk-privébalans belangrijk. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Ook dan zit je goed bij ons. We hebben verschillende studie- en opleidingsmogelijkheden.
Bij Van der Woude Adviesbureau werk je binnen een jong en gedreven team, dat bestaat uit onder andere bedrijfsadviseurs en assistent-adviseurs. We delen kennis en ervaringen om elkaar te helpen en dragen een goede werksfeer hoog in het vaandel.


Uren

40 uur
28-40 uren
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in