+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwendijk.

Coördinator Onderhoud Nieuwendijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abilitec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.552 - € 5.376 p/m

Vacature in het kort

In deze functie help je mee om huurders blij te maken met hun woning. Je taak is om ervoor te zorgen dat het onderhoud van de huizen goed gebeurt, op tijd en binnen het budget. Je werkt samen met verschillende mensen, zoals collega's en aannemers. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en problemen oplost. Ook is er ruimte om te leren en beter te worden in je werk. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Actief bijdragen aan het woongenot van onze huurders is wat centraal staat in deze functie. Ben jij een Coördinator Onderhoud met enkele jaren werkervaring en een bouwkundige achtergrond en wil je werken bij een woningcorporatie in de regio Werkendam? Je verzorgt o.a. de coördinatie van vastgoedonderhoud, planmatig onderhoud en projectvoorbereiding.


Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een woningcorporatie, actief in 4 kernen. Het is een bescheiden organisatie met een beheer van ca. 1000 woningen. Dit maakt dat ze dicht tegen hun huurders staan en goed weten wat er achter de deur gebeurd. Als coördinator onderhoud bereids je onderhoudsprojecten voor, houdt je toezicht op alle vormen van onderhoud van vastgoed en zorg je ervoor dat onderhoud binnen de planning, kwaliteitsnorm, wetgeving en budget wordt uitgevoerd.


Wat worden je taken en verantwoordelijkheden?
  • Je bereidt onderhoudsprojecten voor en houd je  toezicht op de uitvoering van alle voorkomende vormen van onderhoud van ons vastgoed

  • Je zorgt ervoor dat dit onderhoud binnen planning, kwaliteitsnormen, Arbowetgeving, vastgoedbeleid en budget wordt uitgevoerd.

  • Vooral het planmatig onderhoud zal een belangrijk onderdeel van je dagelijkse routines worden. Hierbij bereid je projecten voor, vraag je offertes op, onderhandel je met aannemers en sluit contracten af, bewaak je de kwaliteit en kosten en draagt zorg voor de correcte oplevering van het project.

  • Daarnaast is het een pré als je het team kunt coördineren, bestaande uit een onderhoudsopzichter en twee allround onderhoudsmedewerkers (buitendienst). Je bent de vraagbaak en sparringpartner bij de voorkomende vraagstukken, bewaakt de voortgang en zorgt ervoor dat het team optimaal presteert.

  • Je weet tactvol om te gaan met de partijen waarmee je werkt; collega’s, onze bewoners, aannemers en leveranciers. Je bent een echte teamspeler, bent stress bestendig en weet van aanpakken.  Daarnaast lever jij een proactieve bijdrage aan het continu verbeteren van onze processen.

Wat neem je mee aan kennis en ervaring?
  • MBO+ werk- en denkniveau.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur bij een corporatie).
  • Kennis van MS Office, XBIS en NCCW zijn een pré.
  • Kennis van de kwaliteit en kosten van bouwmaterialen en de bouwkundige en procesmatige aspecten in relatie tot bouwkundige projecten.
  • Kennis van relevantie wet- en regelgeving.
Wat kunnen we je bieden?

  • Een contract voor 6 maanden met uitzicht op vast.
  • Een salaris van min. €3.552 en max. €5.376 + eindejaarsbonus.
  • Pensioenvoorziening. 
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • 26 vrije dagen.
Wie zijn we en wat doen we voor jou!

Wij zijn Abilitec. Wij geloven in een duurzame, innovatieve en toekomstbestendige technieksector. Samen met professionals en opdrachtgevers werken we aan een samenleving waar technologische ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Goed maakt voortdurend plaats voor beter. Immers, huidige praktijken kunnen in een decennium achterhaald zijn. Net als kennis en ervaring.

Het is onze ambitie te werken aan de groei van opdrachtgevers en professionals. Door opdrachtgevers te voorzien van energieke, daadkrachtige professionals die het verschil maken. Professionals bieden we uitdagende opdrachten en projecten te bieden die passen bij hun wensen en ambities.

Onze recruiters en accountmanagers helpen jou bij het maken van de volgende stap in jouw technische carrière. Door ons uitgebreide netwerk aan contacten kunnen we jou de ideale baan aanbieden. Of het nu gaat om een vaste baan of een uitdagend project we hebben altijd passend werk. Meer weten? Onze recruiters en accountmanagers helpen je graag verder met “your next step in tec”.

Heb je vragen over deze vacature en wil snel persoonlijk contact? Neem dan contact op met Jaco Zuijdwegt per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel +316-38597922.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in