+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Restaurant Nieuwerkerk aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Bij ons, De Zellingen, is elke dag anders. We zijn meer dan een werkplek; we zijn een warme en betrokken organisatie waar plezier in het werk belangrijk is. Als medewerker in ons restaurant ben je belangrijk. Je maakt mensen blij met lekker eten en drinken. Ook help je bij speciale gelegenheden. Samen met je team zorg je voor een fijne sfeer. Je werkt in een gezellig woonzorgcentrum. Het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Dankzij jouw gastvrijheid voelen onze gasten zich als koning!

Waarom kiezen voor een baan bij De Zellingen
Bij De Zellingen is elke dag anders. Hier vind je meer dan een baan; je stapt in een warme en betrokken organisatie waar werkplezier een belangrijk thema is. De Zellingen is gericht op voortdurende innovatie om aan veranderende behoeften te voldoen en streeft naar het zijn van een aantrekkelijke werkgever.

De Zellingen is een middelgrote VVT-organisatie gevestigd in Capelle, Krimpen en Nieuwerkerk aan den IJssel, met ongeveer 1100 medewerkers en 400 vrijwilligers. De Zellingen onderscheidt zich door betrokkenheid en korte communicatielijnen.

Jouw rol: medewerker restaurant bij De Zellingen
Als medewerker restaurant ben je hét visitekaartje van De Zellingen. Jouw doel is om elke dag een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren en jij wilt alles doen voor een gastvrije ervaring voor je gasten.

Je zorgt ervoor dat het onze bewoners, bezoekers en medewerkers aan niets ontbreekt. Je maakt de lekkerste gerechten en serveert de lekkerste cappuccino's. Ook zorg jij voor de diverse cateringactiviteiten, dat kan zijn het verjaardagsfeest van een van onze cliënten maar ook een bijeenkomst van onze eigen medewerkers.

Samen met je collega's creëer jij een zo aangenaam en plezierig mogelijke sfeer voor de bewoners, bezoekers en medewerkers. Een leuke en sociale baan dus! Aan het einde van jouw dienst laat je het restaurant en de vergaderzalen weer netjes achter voor de volgende dag.

Je maakt deel uit van een stimulerende werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, wordt gezien, we betrokken zijn bij elkaar, waar kennis en talenten worden ingezet en waar we van elkaar willen leren. Kortom  een gewaardeerd lid van het team.

De Zellingen, locatie De Meander
De Meander is een gezellig en modern woonzorgcentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel met afdelingen voor kleinschalig wonen, zorgappartementen en een zorghotel voor revalidatie.

De Meander is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De metro- en bushalte (welke?) zijn op loopafstand. Vroege diensten in het weekend kunnen een uitdaging zijn wanneer je van het OV afhankelijk bent.



Gevraagd

Wat breng je mee?
Uiteraard werk jij servicegericht en heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Door jouw flexibele houding ben je bereid om in de avonden, weekenden en met feestdagen te werken. Ook ben jij in drukke perioden zoals de schoolvakanties en afwezigheid van collega's beschikbaar om te werken. Verder vragen wij het volgende:

  • Jij bent 16 jaar of ouder.
  • Je hebt kennis van HACCP.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
Arbeidsvoorwaarden

Dit zoek jij in een baan:
Jij zoekt een baan waarin je vrijheid hebt en er ruimte is om te ontwikkelen. Je krijgt ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling en je werkt samen met enthousiaste collega's die er samen met jou iets van willen maken.
Verder bieden wij:

  • Salaris is afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een informele organisatie en een goede werksfeer met leuke teamactiviteiten.
  • 237 verlofuren per jaar op basis van 36 uur per week.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8%, en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden via onze Flex Benefits regeling, waaronder een fietsplan en bijdrage aan een sportabonnement.
  • Een tijdelijke aanstelling voor 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Solliciteer!
Lijkt dit je wat? Solliciteer nu! Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Maaike Mulder, via 06 45 69 91 76.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding en een assessment maakt deel uit van de procedure.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in