+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwleusen.
Laad meer vacatures

Schilder Nieuwleusen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.600 p/m

Vacature in het kort

Als schilder in het onderhoud maak je elke dag het verschil met jouw vakmanschap. Je werkt zelfstandig of soms met een klein team. Je zorgt dat alles er perfect uitziet en klanten tevreden zijn. Bij ons krijg je een goed salaris en kun je kiezen hoe je pensioen geregeld wordt. We geven je ook de kans om door te groeien en beter te worden in je werk. Plus, je spaart punten voor leuke cadeaus! We zijn een hecht team dat ook samen plezier maakt. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als schilder in het onderhoudssegment ben jij dé persoon die het verschil maakt! Elke dag begroet jij de ochtend met een glimlach, klaar om jouw expertise als vakman in te zetten. Jij hebt een scherp oog voor de behoeften van de klant en begrijpt precies wat er van jou verwacht wordt. En laten we eerlijk zijn, wat beheers jij dat vak toch uitstekend! Na een dag vol voldoening stap je in je auto op weg naar huis, maar niet voordat je even bij de klant hebt gecheckt of alles naar wens is en dat je morgen weer fris en op tijd paraat staat. Dat is waar jij, als schilder voor staat en waar je voor de volle honderd procent voor gaat! Mooier kunnen we het niet maken... Welkom bij Faber!


Ben jij het?

Ben jij er klaar voor om als schilder bij Faber aan de slag te gaan? Dan willen we jou graag een schilder functie aanbieden bij een regionaal schildersbedrijf in omgeving Nieuwleusen. Op kleine projecten zal je alleen werken. Als het een wat groter project is kan het ook zijn dat je met een klein groepje collega's aan één klus zal werken. Is het particuliere werk nieuw voor jou maar zou je er wel graag in aan de slag willen? Dan kunnen we samen kijken hoe we dit kunnen regelen, voor jou! Daarnaast is het handig als je ook voldoet aan onderstaande punten.

  • Je bent een vakbekwame schilder (of hebt de motivatie om dit te worden)
  • Je beschikt over een VCA-diploma (of bent bereid deze te halen via Faber)
  • Je bent in bezit van een rijbewijs (pré)
Wat wij bieden

Wat jij kunt, waarderen wij buitengewoon! Dat vertaalt zich in: een aantrekkelijk salaris in lijn met de schilder-cao. Denk hierbij aan een salaris tussen de €2.500-€3.600 bruto per maand, o.b.v. jouw ervaring als schilder. De keuze tussen twee pensioenopties, StiPP of BPF Schilders, zodat je de regie hebt over je netto inkomen of juist een stevig pensioen voor later opbouwt. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop – we komen langs op locatie of zelfs bij je thuis om te horen hoe het met je gaat. Bij goed functioneren wacht een vast contract op je. Ons loyaliteitsprogramma zorgt ervoor dat je dagelijks punten spaart, in te wisselen voor geweldige cadeaus, variërend van nieuw gereedschap tot onvergetelijke weekendjes weg! Wij investeren in jouw groei als schilder met betaalde opleidingen en bieden doorgroeimogelijkheden. Binden doen we met gezellige zomer- en kerstborrels, waar je je Faber collega's beter leert kennen. En het belangrijkste: voor al jouw vragen staan wij altijd paraat. Bij ons draait het om jou!


Waar jij werkt

Als schilder bij Faber, ga je aan de slag bij een klein schildersbedrijf in Nieuwleusen, waar vakmanschap en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Als klein bedrijf koesteren wij onze lokale banden en richten wij ons op het verfraaien van woningen en bedrijven in de regio.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in