+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nieuwleusen.

Reachtruckchauffeur 2 ploegen Nieuwleusen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,78 - € 15,75 p/u

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling in je werk en ben je goed met een reachtruck? Dan is deze baan iets voor jou! Je werkt in een team dat pallets en pakketten verwerkt. Je dag begint met een praatje en het checken van je reachtruck. Je zorgt voor het transport van spullen en helpt ook met orderpicken. Samen houden jullie het magazijn netjes. Je krijgt een goed salaris en kunt extra opleidingen volgen om te groeien in je werk. Klinkt goed? Reageer dan snel! Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte stuurman op de reachtruck? Hou jij van een dynamische omgeving met een beetje afwisseling in je werk? Dan is dit jouw kans! Wij zijn voor een logistieke dienstverlener voor tuincentra en dierenspeciaalzaken in Nieuwleusen op zoek naar een reachtruckchauffeur in een 2-ploegendienst die het leuk vindt om ook te helpen bij het orderpicker. Met het verwerken van duizenden artikelen, dagelijks honderden pallets en pakketten hoe jij je echt niet te vervelen. Kortom een leuke afwisselde baan als reachtruckchauffeur, klinkt goed toch? Solliciteer direct!


WAT GA JE DOEN?

Als reachtruckchauffeur ga jij aan de slag in een 2-ploegendienst van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 23:00 uur. Jouw dag start natuurlijk een kort dolletje met je collega's en daarna ga je direct naar jouw reachtruck om deze even te controleren, veiligheid is key! Als reachtruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor al het interne transport, je gaat dus de pallets verplaatsen die binnen komen en uitgaan maar ook het aanvullen van de picklocaties is jouw job. Naast het reachen ga je ook de orderpickers helpen met het picken zodat je de hele dag lekker bezig bent en iedereen samenwerkt aan hetzelfde resultaat. Samen met je collega's hou je natuurlijk ook nog magazijn schoon en netjes zodat de volgende ploeg ook weer lekker aan de slag kan.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een reachtruckcertificaat (of de wil deze te behalen)
  • Je hebt al enige ervaring op de reachtruck
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent bereid om jouw handen uit de mouwen te steken
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Gewoon goed. En buitengewoon goed. Het salaris dat je als reachtruckchauffeur ontvangt is op basis van ervaring tussen de €13,78 en €15,75 bruto per uur volgens de CAO van de opdrachtgever. Over de uren van 20:00 tot 22:00 uur ontvang je 25% toeslag en vanaf 22:00 uur is dat zelfs 50%. De rest is ‘buitengewoon’ goed verzorgd. Interne opleidingen, zoals het behalen van extra certificaten? Als jij de ambitie hebt om door te groeien volg je die voor nop aan onze Academy. Kortom: als jij een mooie stip op de carrière horizon zet, trappen we het gaspedaal graag samen met je in.

Zoeken we jou? Solliciteer dan snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in