+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Monteur bij Boels Rental in Nijkerk Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boel Site Preparation

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als monteur bij Boels bouwplaats inrichting te Nijkerk doe je het volgende
Bij Boels Bouwplaatsinrichting (BPI) zijn wij gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het inrichten van en veilig werken op bouwplaatsen. Hier komt veel bij kijken: stroom- en watervoorziening, hekwerk, traptorens, steigers, ondersteuning van vloeren en wanden, bouwliften enzovoort. Vanuit onze locaties in Nijkerk en Sittard zorgen wij ervoor dat u als uitvoerder op de bouw kunt komen, de keet in kunt stappen en het koffiezetapparaat aan kunt zetten. Wij leveren en monteren door heel Nederland, of het nu op 100 meter hoogte is in Amsterdam, of op de Zuidoever van de Maas; Boels Keeps You Going.

Als monteur zorg jij voor de opbouw van personen- en goederenliften op de bouwplaats. Hoogtevrees moet je niet hebben, want deze liften kunnen opgebouwd worden tot wel 50 à 60 meter hoogte. Bij sommige opdrachten keer je meerdere keren terug naar dezelfde bouwplaats, zoals bijvoorbeeld bij de bouw van een appartementencomplex. Dit omdat de lift meegebouwd wordt met de hoogte van het appartementencomplex. Bij andere opdrachten ben je in een dag klaar, omdat deze niet hoger hoeven dan 8 à 9 meter. De liften worden, door onze monteurs in de werkplaats, van tevoren gecontroleerd en gekeurd. Daarna zal de lift getransporteerd worden naar de bouwplaats, waar jij al klaar staat om te beginnen aan de opbouw. Wanneer de lift helemaal opgebouwd is, mag jij hem verankeren en uitleg geven aan de werklui hoe deze werkt.

Jij gaat onderdeel uitmaken van een hecht team dat altijd voor elkaar klaar staat en waarin het vertrouwen in elkaar erg hoog is! Als monteur bij Boels bouwplaats inrichting reis jij regelmatig door het hele land waarbij het ons doel is dat jij elke dag op tijd weer thuis bent!

Kortom; sta jij open voor een afwisselende functie waarbij jij de skyline van Nederland verder kunt ontdekken? Dan komen wij graag met jou in contact!

Gevraagd

Wat neem jij mee als monteur bij Boels bouwplaats inrichting?
  • Een technische opleiding; bij voorkeur elektrotechniek of installatietechniek;
  • Geen hoogtevrees; als monteur van bouwliften werk je (veilig) op grote hoogtes, daar heb jij geen moeite mee;
  • Technisch inzicht, nog geen kennis van bouwliften? Geen probleem, dit leren wij jou graag!;
  • Groot gevoel van verantwoordelijkheid; veilig werken en kwaliteit goed werk afleveren vind jij erg belangrijk;
  • VCA certificaat. Heb je geen VCA? Dan kun je deze via Boels halen!


Aanbod

Wat bieden wij jou als monteur bij Boels bouwplaats inrichting;
  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen per jaar (en mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
  • Reiskostenvergoeding;
  • Naast interne trainingen, biedt Boels jou de mogelijkheid om erkende opleidingen te volgen;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!


Uren

40 uur
Parttime besprekbaar!

Bedrijfsomschrijving

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 750 filialen in 18 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 7.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.

Een grote bouwplaats, een festivalterrein of het nieuwe terras in de tuin van je buurman; je hebt onze oranje machines vast wel eens gezien. Wij zijn Boels: één van de grootste verhuurbedrijven van Europa. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en een fijne werksfeer. Bij ons ben je geen nummer. We willen je leren kennen en helpen je te groeien. Want ondanks dat we zijn gegroeid tot een internationaal bedrijf, blijven we altijd een hechte oranje familie met een regionaal karakter. Waarin je gesteund wordt door een betrouwbaar familiebedrijf, de ruimte krijgt om te groeien, vernieuwen en vergroenen. Zolang je het maar oranje houdt natuurlijk. Kom jij onze Boels-familie versterken?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in