+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

Calculator Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tecforce

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Tecforce

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Calculator voor civiele projecten in de regio Nijkerk ben je de architect van de financiële blauwdruk voor indrukwekkende infrastructuurprojecten. Je vertaalt complexe projecten naar haalbare financiële plannen, waarbij je zowel achter de schermen werkt als een cruciale rol speelt in de communicatie met projectleiders en belanghebbenden. Je passie voor precisie en detail, gecombineerd met je proactieve houding, dragen bij aan het succes van elk project. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als je ervaring hebt als Calculator in de civiele techniek, bedreven bent in het opstellen van nauwkeurige begrotingen en berekeningen voor diverse projecten, en woont in de regio Nijkerk, dan is deze vacature perfect voor jou!


Wat ga je doen?

Als Calculator voor civiele projecten in de regio Nijkerk vervul je een boeiende rol waarin je complexe projecten vertaalt naar een financieel haalbaar geheel. Je bent als het ware de architect van de financiële blauwdruk die de basis legt voor de realisatie van indrukwekkende infrastructuurprojecten.

In jouw dagelijkse werkzaamheden voer je grondig onderzoek uit naar de vereisten en details van elk project. Door te duiken in projectplannen, bestekken en technische tekeningen krijg je een helder beeld van de uitdagingen en mogelijkheden die elk project met zich meebrengt. Maar jouw rol beperkt zich niet tot achter de schermen. Je bent een belangrijke schakel in het communicatienetwerk van het project, waarbij je nauw samenwerkt met de projectleiding en andere belanghebbenden. Jouw vermogen om complexe financiële informatie op een heldere en begrijpelijke manier te presenteren, maakt jou de brug tussen technische uitdagingen en financiële haalbaarheid.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor precisie, streef je naar perfectie in het opstellen van begrotingen en calculaties. Je bent niet alleen bezig met cijfers; je bent een ontwerper die rekening houdt met financiële aspecten van elk project, met een focus op het creëren van meerwaarde en het minimaliseren van risico's.

Als regisseur van het financiële aspect van projecten, ben je proactief in het signaleren van mogelijke afwijkingen en kansen die zich kunnen voordoen. Je bent niet bang om het voortouw te nemen bij het onderhandelen met leveranciers en onderaannemers, altijd met als doel om de meest kosteneffectieve oplossingen te vinden zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Met jouw expertise en toewijding draag je bij aan de succesvolle uitvoering van civiele bouwprojecten, waarbij je een rol speelt in het realiseren van de infrastructuur die onze samenleving verbindt en versterkt.



Gevraagd

We verwachten veel van een Senior Calculator. We zoeken naar iemand die het verschil kan maken en onze organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als calculator, medewerker bedrijfsbureau, tendercoördinator, of vergelijkbare functies in de civiele techniek. Je gebruikt jouw kennis en ervaring ook om medewerkers met minder ervaring te begeleiden, en dit doe je met een coachende stijl. Daarnaast verwachten we ten minste het volgende van jou:

  • Een afgeronde hbo- opleiding in Civiele Techniek of een vergelijkbare richting;
  • Aantoonbare ervaring hebt in het opstellen van begrotingen en calculaties;
  • Sterke communicatieve vaardigheden bezit en oog hebt voor detail.


Aanbod

Bij Tecforce streven we naar een werkomgeving waarin jouw persoonlijke groei centraal staat. We zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een bruto maandsalaris variërend van €4.500,- tot €5.500,-, afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • 8,33% vakantiebijslag;
  • 25 vakantiedagen;
  • Toegang tot een premium online platform met 200+ cursussen;
  • Pensioenopbouw via Tecforce.

Als je denkt dat je de perfecte kandidaat bent, wacht dan niet langer en solliciteer meteen! Ook als je niet helemaal aan alle eisen voldoet, maar je ziet jezelf wel in deze rol, nodigen we je uit voor een gesprek om te bespreken wat er mogelijk is. Aarzel niet - jouw enthousiasme en potentieel kunnen precies zijn wat we zoeken!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in