+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.
Laad meer vacatures

BIM-Engineer Werktuigbouwkunde Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacature in het kort

In deze functie ontwerp je belangrijke installaties voor grote projecten, zoals distributiehallen en productielocaties. Je werkt aan verschillende fases van het project en houdt je ontwerp up-to-date. Je hebt veel vrijheid in je werk en kunt zelf je tijd indelen. Je komt te werken in een team waar samenwerken belangrijk is. Er is ook ruimte om te leren door opleidingen en trainingen. Plus, elke vrijdag is er een leuke borrel. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Je ontwerpt veelzijdige en ingewikkelde werktuigbouwkundige installaties voor uitdagende projecten. Denk bijvoorbeeld aan grote distributiehallen van Wehkamp en de productielocatie van kruidenfabrikant Euroma in Zwolle. Gemiddeld heb je zo?n twee grote projecten onder je hoede waarvoor je onder meer sanitaire en klimaatinstallaties ontwerpt. De ene keer adviseer je al in de calculatiefase over installaties, de andere keer stroom je pas in op het moment dat een project opdracht wordt. Je maakt een voorontwerp en komt na akkoord an de klant met een definitief ontwerp in BIM. Dat model houd je vervolgens zelf up-to-date. Dat betekent dat je dus ook modelleert. Met je collega?s van elektrotechniek onderhoud je nauwe contacten. Want samenwerken met verschillende disciplines staat hoog in het vaandel. Wanneer het bij je past, mag je ook naar de klant toe om je ontwerp toe te lichten. Dat kan een foodproducent zijn, maar het kan ook gaan om een eigenaar van een magazijn, kantorencomplex of distributiehal. De projecten verspreiden zich over heel Midden-Nederland. Als zelfstandig werkend en ervaren BIM-engineer ga je voor de locatie in Nijkerk werken, waar je de enige engineer werktuigbouwkunde bent. Je krijgt veel vrijheid om je agenda zelf in te delen. Ook kun je rekenen op collega?s die je helpen waar nodig. Beheers je het vak nog niet tot in de puntjes? Geen probleem: er is genoeg ervaring om jou alles te leren.


Wat wij bieden?

Zij bieden jou een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar op bouwt. Een parttime dienstverband van 32 uur (4 dagen) per week is ook bespreekbaar. Binnen het bedrijf is er een comfortabele werkomgeving en een informele sfeer. De primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed. Ze zijn actief bij interessante en afwisselende klanten en zij vinden het belangrijk dat de werknemers continu blijven leren en bieden daarom ruimte voor opleidingen/trainingen en cursussen.  En niet te vergeten! Op vrijdagmiddag is er een gezellig borrel om de week af te sluiten.


Ben jij het?

De volgende punten verwachten we van jou: MBO- of HBO-niveau en bij voorkeur een opleiding gevolgd in de richting van werktuigbouwkunde, mechatronica of installatietechniek. Ervaring met klimaattechniek is een pré. Kennis van Revit, Stabicad en/of  AutoCAD. Kennis van Vabi is een pré. Beheers je deze software nog niet? Geen punt, zij leren het je. Een flexibele en nuchtere instelling, zodat je makkelijk tussen verschillende projecten kunt switchen en goed kunt omgaan met deadlines en stressvolle periodes. Je blijft met beide benen op de grond en houdt van korte lijntjes. De skills om accuraat en uiterst zorgvuldig te werken.


Waar jij werkt

.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in