+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijkerk.

Marketing specialist Nijkerk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Transporting Highway

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Transporting Highway

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Stage / Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacature in het kort

Transporting Highway zoekt een enthousiaste marketing medewerker om hun team te versterken. In deze rol krijg je de kans om creatief te zijn en nieuwe ideeën te delen. Je werkt op een plek en kunt samenwerken met verschillende afdelingen. Dit is een mooie kans om je marketingvaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

We gaan ons team uitbreiden! Transporting Highway is op zoek naar een gedreven marketing medewerker met als standplaats Nijkerk.

Gevraagd

Even voorstellen
Transporting Highway is een platform dat is gericht op b2b-transport over heel Europa. Wij verbinden bedrijven in de transportsector en bieden innovatieve oplossingen voor hun logistieke behoeften.
Zegt dit je nog niets? Geen zorgen. Om je een beeld te geven van onze klanten, kun je denken aan grote logistieke spelers in Europa. Ons platform faciliteert efficiënte en betrouwbare vrachtdiensten voor bedrijven zoals Volkswagen dealer
Wie ben jij?
We zoeken een marketing medewerker die onze dienstverlening en oplossingen onder de aandacht weet te brengen bij onze doelgroep. In deze functie schrijf je graag creatieve teksten, van teksten voor de website en social media tot blogs.
Naast hard werken, vinden we autonomie en creativiteit belangrijk. We vragen dan ook een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van je.
Wat ga je doen?
Je komt te werken in een gezellig, jong team. Jouw functie is marketing, en in jouw rol schakel je veel met je collega's. Jij bent dé contentspecialist. Samen maken we een plan om social media goed in te zetten en te optimaliseren. Daarnaast breng je nieuwe ideeën aan om de online aanwezigheid van Transporting Highway te vergroten. Hoewel je in deze functie jouw creativiteit kwijt kan, hou je hierbij rekening met onze (huis)stijl en snap je welke content aansluit op onze doelgroep.
Verder houd je je bezig met het volgende:
  • Bepalen en bewaken van korte en lange termijn marketingdoelstellingen met je collega's
  • Content creëren en beheren/teksten schrijven voor verschillende communicatiekanalen
  • Ontwikkelen en implementeren van diverse (online) communicatiecampagnes
  • Opzetten en monitoren van SEO/SEA-campagnes
  • Verbeteren en onderhouden van de website en social media
  • Contentplanning
Wat bied jij?
Jij houdt ervan om creatief bezig te zijn en nieuwe marketingideeën op te doen. Je bent actief op social media en op de hoogte van alle nieuwe features. Daarnaast help je anderen graag en ben je breed inzetbaar. Kennis van SEO/SEA is een plus!
Verder zien we graag het volgende in je terug:
  • Afgeronde HBO-opleiding in de richting van marketing of communicatie
  • Kennis en ervaring met WordPress en CMS
  • Bedreven met social media (zakelijk is een pre)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Commercieel ingesteld
Daarnaast werk je nauw samen met je collega marketingcommunicatie en fungeer je als sparringpartner voor collega's. Verder ondersteun en adviseer je het management over marketing & communicatie. En niet geheel onbelangrijk: je bent op korte termijn beschikbaar.
Wat bieden wij?
Een baan waarin je je niet zal vervelen, veel afwisseling. Werken in een informele en creatieve omgeving. Flexibele werktijden. Marktconform salaris. Laptop en telefoon. Verzorgde lunch met tussendoortjes (als het weer mag). Ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling vinden wij belangrijk! Jij krijgt de kans om je te ontwikkelen in jouw rol. We staan open voor feedback en creatieve voorstellen om onze marketingactiviteiten nog meer te verbeteren.
Ben je geïnteresseerd?
Stuur een mail (e-mailadres vind je onder deze vacaturetekst) met je cv en motivatie waarom jij de ideale kandidaat bent voor de functie van marketing medewerker. Om je alvast beter te leren te kennen vragen we je om bij je motivatiebrief aan te geven welke drie belangrijke trends jij ziet in marketing, die relevant zijn voor het uitvoeren van deze functie en behalen van de gestelde doelen.
Let op: sollicitaties zonder motivatie nemen wij niet in behandeling.
Je krijgt z.s.m een ontvangstbevestiging. De selectieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Als we je hiervoor uitnodigen, bellen we je tijdig op om een afspraak te maken. Als we je niet uitnodigen voor een gesprek, dan sturen we hierover z.s.m. een bericht.
Wil je eerst meer weten?
Bel, mail of app dan met Liam Karraz, tel. 06 – 25447774. Het e-mailadres vind je onder deze vacaturetekst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in