+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Schoonmaak Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

My Job Uitzendorganisatie

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 11,27 - € 12,86 p/u
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in Nijmegen. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 uur tot 09:00 uur, 15 werkuren per week.

Als schoonmaak medewerker in de zorg ben jij van grote waarde voor de gezondheid van anderen. Jouw werk in het ziekenhuis zorgt ervoor dat de bezoekers en patiënten zich welkom voelen in een schone omgeving.
Jij bent verantwoordelijk voor het schoon en opgeruimd houden van de publieke ruimtes . De hoofdingang, liften en ruimtes in de centrale hal zien er door jouw inzet schoon uit. Voordat de bezoekers in het ziekenhuis komen ben jij er om te zorgen dat alles er schoon en opgeruimd uitziet.
Jij voert dagelijkse werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de hoofdingang, stofzuigen, moppen, schoonmaken van wanden in de liften en zorg je voor een schone beleving passend bij de goede zorg in het ziekenhuis.
Om je werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren krijg je een werk kar mee. Op deze kar vind je schoonmaakmiddelen en materialen zoals microvezeldoeken.
Je bent niet alleen het visitekaartje , soms ben je ook een aanspreekpunt voor patiënten en bezoekers. Merk je dat een bezoeker de weg niet weet naar de juiste afdeling? Dan loop jij even naar een van de medewerkers toe om dit aan te geven.

Jouw werkomgeving:
Het team waarin je komt te werken is cultureel divers en de gezelligheid is van verre te zien. Niet alles gaat over werk en zo ontstaat er een hecht team binnen de organisatie. Jij weet je goed aan te passen naar de behoeften van verschillende mensen met verschillende achtergronden. En geloof ons, hetzelfde doen zij voor jou!

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken voor in Nijmegen? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!



Gevraagd

Jij bent enthousiast, gastvrij, zorgzaam, zelfstandig en klantgericht. Je snapt dat het belangrijk is om te werken volgens een bepaalde structuur. Als schoonmaker heb jij; een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche; bij voorkeur een een vakdiploma basisopleiding schoonmaak (BOS opleiding).


Aanbod

leuke collega’s en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Zo is er een mooi inwerkprogramma waar je met veel passie het schoonmaak vak leert, elke dag een keurige werk kar met nieuwe materialen en middelen om je werk goed uit te kunnen voeren. Ook bieden wij: een goed salaris! Wij bieden volgens de CAO Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf een bruto uurloon tussen €11,27 en €12,86 per uur (op basis van 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring); vakantiegeld en een eindejaarsuitkering; een extra vrije dag op je verjaardag; de hele dag gratis koffie, cappuccino of chocomelk; diverse ontwikkelingsmogelijkheden door het volgen van gerichte (vak) opleidingen en persoonlijke trainingen. Wij begeleiden jou naar jouw diploma!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in