+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Kwaliteitscontroleur Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Stap in de schijnwerpers van onze productie als de ultieme kwaliteitscontroleur! Jouw rol brengt je rechtstreeks naar de spannende laatste fase van ons productieproces. Je voert een sprankelende "in-line" controle uit, gevolgd door een prachtige dans van steekproeven om de kwaliteit te waarborgen.

Als een ware meester van je vak, lever je standvastige en goed onderbouwde kwaliteitsbeoordelingen op basis van de betoverende productiegeleidekaart (PGK). Je doet dit met een vleugje magie terwijl je kwaliteitsrapporten opstelt en elke tekortkoming als bij toverslag registreert in onze speciaal ontworpen software.

Maar daar houdt het niet op! Jij bent de dirigent die een harmonieuze kwaliteitsnormering (SPC) opzet, die als een melodie door de diverse PE stappen klinkt. Je zet de toon met overleg en communicatie, waarbij je de betrokkenen betovert met jouw inzichten over kwaliteitsproblemen. Je stelt zelfs betoverende verbetervoorstellen voor om de kwaliteit in de lijn naar ongekende hoogten te tillen. Bovendien inspireer je onze getalenteerde medewerkers om hun werk naar een hoger niveau te tillen, als ware het een magische spreuk.

Dus trek je beste kostuum aan en laat je talent schitteren in de rol van onze buitengewone kwaliteitscontroleur. Word een legende in ons productieproces terwijl je de kwaliteit op een betoverende manier naar nieuwe hoogten stuwt!



Gevraagd

Heb jij een bruisende MBO WTB-opleiding afgerond of een soortgelijke richting? Of misschien ben je een ervaren WTB-expert? Hoe dan ook, jouw expertise en talent maken jou de perfecte kandidaat voor deze betoverende rol.

Discipline is jouw tweede naam, en je werkt met een verbluffende nauwkeurigheid en precisie. Of je nu zelfstandig of in een team werkt, je bent altijd in je element. En hier komt de magie: je bent niet bang om fouten aan te geven en documenteert ze altijd zorgvuldig. Jouw aandacht voor detail maakt jou de ware ster van kwaliteitsborging.

Digitale tools en softwareapplicaties? Daar draai jij je hand niet voor om! Of het nu gaat om ERP-systemen of andere technologische snufjes, jij bent er bekend mee en past ze moeiteloos toe. Je bent gewoon een digitale tovenaar!

Heb je ervaring met het uitvoeren van kwaliteitsmetingen en ben je bekend met meetapparatuur? Dat is fantastisch! Het is een prachtige bonus die je inzet nog indrukwekkender maakt.

Dus gooi je magische cape om en betreed het podium van onze betoverende wereld! Jouw afgeronde MBO WTB-opleiding, ongeëvenaarde precisie en bekwaamheid met digitale tools maken jou de hoofdrolspeler in deze opwindende rol. Schitter als nooit tevoren en laat jouw talent voor kwaliteitsmetingen stralen!



Aanbod

Stel je voor: een ruimte waar jouw persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om te schitteren, en waar ondernemerschap wordt aangemoedigd. Hier ontdek je nieuwe horizonten en krijg je de kans om je eigen pad te bewandelen.

En laten we het hebben over het salaris! Tussen de betoverende bedragen van €2.500 en €3.500 bruto per maand, krijg jij waar je naar verlangt. Je harde werk en inzet worden op waarde geschat, en dit wordt beloond met een magische beloning die je doet stralen.

Vakantie? Jij verdient magische momenten van ontspanning. Daarom krijg je 25 vakantiedagen, plus 13 ADV-dagen. Sommige van deze dagen worden al voor je bepaald, zodat je kunt genieten van de perfecte balans tussen werk en ontspanning.

En er is nog meer! Je wordt omringd door een betoverende sfeer van het CAO technisch installatiebedrijf. Hier adem je de energie van een sector die altijd in beweging is, vol innovatie en mogelijkheden.

Oh, en laten we de ploegendiensten niet vergeten! Werk in een dynamisch ritme terwijl je geniet van de flexibiliteit en variatie die dit met zich meebrengt. Geen dag is hetzelfde in deze betoverende wereld.

Dus neem een sprong in het onbekende en omarm de kansen die voor je liggen. Geniet van de ruimte voor groei, word beloond met een magisch salaris, maak herinneringen in je vrije tijd en ervaar de bruisende sfeer van het CAO technisch installatiebedrijf. Durf jij deze betoverende uitdaging aan?



Bedrijfsomschrijving

Dit mooie bedrijf in Nijmegen is een expert op het gebied van systemen voor het transport, het beheer en de distributie van ultrazuivere vloeistoffen en gassen. Er heerst een informele bedrijfssfeer en er zijn momenteel 375 medewerkers werkzaam. Jouw team bestaat uit 4 medewerkers, werkend in ploegen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in