+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Applicatie Specialist Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 4.325 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als Applicatie Specialist bij Acture ben je de drijvende kracht achter het optimaliseren en ondersteunen van diensten om een naadloze gebruikerservaring te garanderen. Jouw rol richt zich op het bieden van ondersteuning voor applicaties, waarbij je voortdurend de wensen van gebruikers analyseert, implementeert en integreert. Je draagt bij aan het verhogen van de operationele efficiëntie en effectiviteit binnen de Acture Groep door zelfstandig, ondernemend en proactief te opereren.

Kies voor een uitdagende en dynamische carrière bij Acture, waar je de ruimte krijgt om je eigen koers te bepalen en een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de vooruitgang van de organisatie.

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega’s om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

ArdoSZ is een innovatieve en groeiende arbodienst en een label binnen de Acture Groep. Wij zijn de partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning nodig hebben bij uitvoering van preventie en verzuimbegeleiding. Als volledig gecertificeerde arbodienst hebben we alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

Wat jij gaat doen als Applicatie Specialist.

Je bent werkzaam binnen de afdeling SLIM, voor het label ArdoSZ. Waar je met enthousiaste collega’s in diverse functies samenwerkt, zoals: Functioneel Applicatiebeheerders, Processpecialisten en een arbo-kwaliteitsadviseur. Verder:

  • Ondersteun je gebruikers bij het juiste gebruik van de applicatie en beheert functionele aspecten zoals gebruikersrechten en configuratieaanpassingen.
  • Houd je het gebruik van de applicatie nauwlettend in de gaten om snel problemen te ontdekken.
  • Communiceer je met de leverancier en IT-beheerder over veranderingen, verbeteringen en lost incidenten op.
  • Inventariseer je gebruikerswensen, -vragen en systeemfouten, analyseert of ze intern of extern moeten worden aangepakt en deelt inzichten met ontwikkelaars of leveranciers.
  • Verzamel je optimalisatievoorstellen, stelt acceptatiecriteria op, test en controleert op het gewenste effect en stemt af met de product owner of leverancier.


Gevraagd

Wat wij vragen, naast die persoonlijke match.

Als Applicatie Specialist bij Acture, vragen wij het volgende van jou:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt affiniteit met IT.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare kennis van en ervaring met procesmanagement.
  • Je woont in omgeving Nijmegen. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Om de aansluiting op de organisatie en collega’s te borgen verwachten wij dat je ca. 50% van de tijd op één van beide locaties aan het werk bent.
  • Je bent analytisch, signaleert kansen en je weet de verhoudingen binnen de eigen (organisatie-) omgeving goed in te schatten.
  • Lef, eigenzinnig, hardwerkend, persoonlijk, inventief, uitdagend. Herken jij jezelf in minstens twee van onze kernwaarden, dan zijn we gegarandeerd een match!


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Bij ArdoSZ staat de groei van de medewerkers hoog op de agenda. Daarom wordt er veel in jou geïnvesteerd, zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Dit mag je verwachten aan arbeidsvoorwaarden:

  • Een uitstekend salaris. Wij bieden jou een startsalaris tussen de € 2.400 en € 4.325 bruto per maand, bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van kennis en ervaring. Bovendien zijn er bij Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
  • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
  • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
  • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben. Binnen het team OAO wordt gewerkt middels de LEAN methodiek. Je krijgt dan ook de ruimte om je hierin te ontwikkelen en bijbehorende opleidingen te volgen.
  • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
  • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting op aanvullende verzekeringen. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
  • Dagelijks een uitgebreide verzorgde lunch.In ons spiksplinternieuwe kantoor wordt er elke dag een gezonde lunch geserveerd, mét salades, smoothies en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega’s een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional.


Uren

36 uur
36
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in