+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Heftruckchauffeur Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Bij Timing Uitzendbureau Nijmegen krijg jij als Heftruckchauffeur de kans om samen met een gedreven team een belangrijke rol te spelen in de logistieke sector. Je draagt bij aan onze missie: het verbinden van mensen en werk op een persoonlijke en effectieve manier. In een positieve en dynamische werksfeer versterk jij ons team! Dus, zoek jij een baan waar je gewaardeerd wordt en onderdeel bent van een hecht team? Kies dan voor Timing Uitzendbureau, we kijken uit naar jouw komst!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Heftruckchauffeur? Zoek niet verder! Bij Timing Uitzendbureau in Nijmegen bieden wij je een duurzame, fulltime functie aan met gunstige werktijden in dag- of ploegendienst. Je geniet van een aantrekkelijk startsalaris van +- €2300 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Wat maakt ons zo'n fijne organisatie om voor te werken? Wij geloven in jou en daarom investeren wij in je toekomst met uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zodat je volop de kans krijgt om door te groeien. Je reiskosten voor woon-werkverkeer worden vergoed en je kan kiezen tussen wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling. Ben je enthousiast geworden? Wacht niet langer en sluit je aan bij ons team. We zien graag je sollicitatie tegemoet! Jouw toekomst bij Timing Uitzendbureau begint vandaag.

Wij vragen:

Als Heftruckchauffeur bij Timing Uitzendbureau in Nijmegen heb je een belangrijke rol. Je zorgt ervoor dat alles op de juiste plek, op het juiste moment is. Wij zoeken iemand die precies, verantwoordelijk en betrouwbaar is. Elk pakket dat jij aanraakt, heeft een bestemming en maakt een verschil. Jij maakt dat verschil. Jouw verantwoordelijkheden: - Je bezit een geldig heftruckcertificaat - Minimaal één jaar ervaring in soortgelijke functie - Je spreekt en begrijpt de Nederlandse taal - Beschikbaar voor een fulltime dienstverband (32-40 uur) - Je kunt goed samenwerken en bent betrouwbaar Zie jij jezelf al rondrijden op een heftruck en ben je klaar om verschil te maken? Solliciteer dan nu bij Timing Uitzendbureau in Nijmegen! We kijken uit naar je reactie.

Waar ga je werken:

Ben jij onze nieuwe Heftruckchauffeur in Nijmegen? Timing Uitzendbureau biedt je een kans voor 32-40 uur per week. De perfecte rol bij een geweldige organisatie waarin je kunt kiezen voor dag- of ploegendiensten en reiskosten vergoed worden. Kies voor wekelijkse of 4-wekelijkse uitbetaling, en een baan voor de lange termijn. Jouw dag als Heftruckchauffeur? Actie van begin tot eind! Van de ontvangst van goederen, tot de distributie in onze magazijnen en de correcte belading van vrachtwagens. Trekt deze dynamische functie jouw aandacht? Twijfel niet, wij zijn op zoek naar jou! Solliciteer direct en word onderdeel van ons enthousiaste team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in