+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Calculator/werkvoorbereider – Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De opdrachtgever, partner in vastgoedonderhoud, is op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Resultaatgericht vastgoedonderhoud en beheer is een dynamisch proces dat jou past. Dan zijn we op zoek naar jou!


Naast de voorbereiding en calculaties, begeleidt je ook de kleine projecten, zowel technisch als organisatorisch van A t/m Z. Daarnaast ben je de technische vraagbaak voor de opdrachtgevers én je collega’s. Je werkt in een klein team dat creatief is in het bedenken van oplossingen en meedenkt met de klant. Je hebt dan ook veelvuldig contact met de opdrachtgevers, (toe)leveranciers en collega’s. 



Gevraagd

Je hebt minimaal een HBO diploma Bouwkunde en enkele jaren relevante ervaring. Je hebt affiniteit met resultaatgericht beheer en onderhoud. Je bent klantgericht en empathische en je kan snel schakelen tussen verschillende projecten en werkzaamheden en daarbij weet je het overzicht te bewaren. Aantoonbare ervaring met LEAN en resultaat gericht samenwerken. Je beschikt over leiderscapaciteiten en geeft opbouwende feedback. Je bent communicatief sterk en hebt kennis van het bouwbesluit, de verwerkingsvoorschriften en de praktijkrichtlijnen



Aanbod

De opdrachtgever biedt je de mogelijkheid om binnen je functie door te groeien door middel van cursussen en workshops. En dat naast natuurlijk goede primaire en secundair arbeidsvoorwaarden.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een lerend bedrijf en dat betekent dat zij niet bang zijn om nieuwe visies en werkwijzen te beproeven. Dat vereist een ontspannende sfeer, waarin ze naar elkaar luisteren en van elkaar leren. Zowel van de successen als van de missers. Ze zijn in alle omstandigheden een team! Ze werken voor professionele beheerders van woningen en gebouwen en hebben kennis en ervaring om gecompliceerde en omvangrijke onderhoudstrajecten te begeleiden en uit te voeren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in