+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Event- en banqueting medewerker Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YveY

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

YveY is exclusief Hospitality partner van N.E.C. Nijmegen in het Goffertstadion. In het Goffertstadion in Nijmegen zijn wij op zoek naar een event- en banqueting medewerker om ons team te versterken. Als Hospitality partner zijn wij verantwoordelijk voor de publiekscatering tijdens wedstrijddagen als daarbuiten. In het Goffertstadion staat niet alleen het voetbal centraal maar het is ook een unieke locatie voor het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Te denken valt aan vergaderen in een sportieve omgeving, personeelsfeesten, diverse activiteiten met een verrassende ‘touch’, inspirerende seminars, bijzondere bbq’s en vele andere (zakelijke) events. Variatie en originaliteit is datgene dat ons drijft!

Event- en banqueting medewerker
Standplaats: Goffertstadion, Nijmegen

Wat houdt de functie in?
Als event- en banqueting medewerker richt jij op de voorbereiding en uitvoering van bijeenkomsten én wedstrijddagen. Dankzij jou is iedere ruimte helemaal in orde om gasten te ontvangen, staan alle buffetten keurig op de juiste plek en is het stadion startklaar om op een wedstrijddag de bezoekers van eten en drinken te voorzien.

Je functie bestaat onder andere uit het voorbereiden van de diverse ruimtes voor de geplande partijen. Jij zet alles in de gewenste opstelling en zorgt ervoor dat alles klaar staat voor de start van een event. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van kleine partijen. Hierbij heb je een echte gastheer/gastvrouw functie en zorg je ernaar dat alles naar wens is voor onze gasten. Bij grotere partijen werk je als barhoofd en ondersteun je onze partymanager die op dat moment verantwoordelijk is. In deze functie ontvang je gasten met een glimlach en zorg je dat ze nooit iets tekort komen.

Wat verwachten wij van jou?
Om succesvol te kunnen zijn in deze rol heb je ervaring in de horeca en beschik je over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast is het belangrijk dat je oog voor detail hebt, zodat je weet waar jij onze gasten blij mee kunt maken en wat er aangevuld en voorbereid moet worden. Bovendien ben je bereidt om pro actief je handen uit de mouwen te steken en vind je het niet erg om lichte fysieke taken uit te voeren.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een veelzijdige horeca functie op een bijzondere werkplek;
  • Wij hebben een informele organisatiecultuur, waar wij met een collegiaal en ambitieus team hard werken om er een succes van te maken;
  • Deze functie is de perfecte opstap naar een eventuele doorgroeimogelijkheid naar de partymanager functie;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer (bij een reistijd van minimaal 10 km enkele reis met een maximum van 50 km enkele reis);
  • Deze functie is mogelijk als bijbaan, zowel doordeweeks als in het weekend.
Interesse?
Hebben wij je interesse gewekt? Stuur dan snel je sollicitatie met korte motivatie en je CV per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Uren

8 - 32 uur
Fulltime of Parttime of Bijbaan, uren zijn bespreekbaar.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in