+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Welzorg omgeving Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.583 - € 3.298 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met mensen met een beperking en wil je meer leren over elektrotechniek? Word Servicemonteur bij Welzorg! Je helpt mensen mobiel te blijven door bijvoorbeeld scootmobielen te repareren. Je werkt zelfstandig, lost problemen op en biedt soms ook een luisterend oor. Geen ervaring? Geen probleem, we leren je alles. Je krijgt een goed salaris en de kans om te groeien. Plus, je kunt blijven leren en doorgroeien binnen het bedrijf. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Lijkt je het leuk om iets te betekenen voor mensen met een beperking? En je kennis van elektrotechniek te vergoten? Combineer dit en word Servicemonteur bij Welzorg! Voor de omgeving Nijmegen zijn we nog op zoek naar collega’s, dus spreek ik je snel?

Wat ga je doen?
Als Servicemonteur bij Welzorg Nijmegen lever je een bijdrage aan de mobiliteit voor mensen met een beperking. Denk hierbij aan de volgende voorbeelden; band plakken scootmobiel; accu vervangen en voor een spoedklus ga je iemand helpen die onderweg is gestrand en zonder jouw hulp niet verder kan. Je collega van planning belt en samen kijken jullie wat er geschoven kan worden in de planning zodat je en diegene kan gaan helpen, maar natuurlijk ook je al ingeplande klanten dezelfde dag bezoekt. Tijdens je werkdag ben je zelfstandig op pad en werk je aan de hand van een digitale lijst en zorg je ervoor dat de problemen opgelost worden. Je bezoekt klanten van allerlei leeftijden en verwachtingen, soms kan het zijn dat je naast de praktische hulp ook een luisterend oor kan bieden. Aan het einde van de dag rijd je met je bus naar je eigen huis en zit je werkdag bij Welzorg erop.

Wie ben jij?
Om de rol van Servicemonteur eigen te kunnen maken is het belangrijk dat je (elektro)technisch onderlegd bent, bij voorkeur heb je al ervaring, of sleutel je thuis in je vrije tijd. Heb je de ervaring nog niet, maar wel de motivatie en de vaardigheden om het vak in de vingers te krijgen, spreken we je ook graag. Je mag een dagje mee met een collega om het volledige beeld te krijgen van de functie en te weten of het echt bij je past. Daarnaast ben je;

  • klantgericht; je kan je manier van communicatie aanpassen aan de ander;
  • flexibel; zowel qua planning als bereid tot wat overwerk;
  • inventief; er bestaat namelijk geen volledig handboek voor de werkzaamheden die wel eens voorbij komen maar jij laat je daardoor niet uit het veld slaan.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen €2583,– en €3298,- bruto per maand op basis 38 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • voor je opgebouwde ADV kun je kiezen voor tijd of geld;
  • natuurlijk krijg je ook een aanvulling voor je beschikbaarheid voor storingsdiensten en overwerk, check de cao er maar op na;
  • een werkgever waarin je je de komende jaren kunt blijven ontwikkelen en omdat we zo groot zijn, kun je ook nog eens van baan wisselen zonder dat je hiermee van werkgever wisselt.

Wil jij als Servicemonteur Welzorg meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Marleen Nelemans (corporate recruiter) via 06 29 26 01 09 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in