+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Junior ontwerpleider civiele techniek Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van civiele techniek als junior ontwerper en speel een cruciale rol in projectteams door je focus op haalbaarheid, maakbaarheid en klantwensen. Je inventariseert kansen en risico's, en werkt samen aan het leveren van hoogwaardige producten. Een unieke kans om je ontwerpvaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de infrastructuur van morgen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Heb jij passie voor ontwerp en hart voor de techniek?  Dan word jij waarschijnlijk blij van de rol van junior ontwerper Civiele Techniek!  Je hebt een belangrijke rol tussen de verschillende lagen van het projectteam en vertegenwoordigd hierbij het ontwerp. Ook hou je je bezig met  het beoordelen van het project op haalbaarheid en maakbaarheid en daarnaast het vertalen van de klantwens naar een concreet ontwerp. Dat doe je ook door het inventariseren van kansen en risico's. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het afleveren van  kwalitatieve producten.


Functie eisen
  • Minimaal 0-3 jaar ervaring in het ontwerp van civiele projecten;
  • Afgeronde HBO Civiele techniek of vergelijkbaar;
  • Ervaring met UAV-gc contracten en integrale projecten;
  • Communicatief vaardig en coachende vaardigheden;
  • Ontwerp is jou op het lijf geschreven en je vindt het leuk om anderen hierin naar een hoger niveau te brengen.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever werkt aan een zeer breed scala projecten in de civiele techniek, infra en openbare ruimte. Kwaliteit en passie voor techniek zijn kenmerken die centraal staan binnen het bedrijf en zij wil dat uitstralen naar haar klanten. Met het team wordt gewerkt aan uiteenlopende projecten op zowel binnenstedelijk als provinciaal niveau. Denk hierbij aan bouw- en woonrijp maken, stedelijk water en binnenstedelijke projecten. Maar zeker ook aan beheersprojecten, die immers een steeds grotere rol spelen binnen de openbare ruimte. Onze opdrachtgever werkt voor gemeenten, aannemers, provincies en projectontwikkelaars. Deze club gelooft in talent en investeert tijd en moeite om er achter te komen waar dit ligt bij hun medewerkers, om tot de beste inzet te komen en jou verder te kunnen ontwikkelen in een richting die je aanspreekt. Al enthousiast? Ik kom graag met je in contact om kennis te maken. Je bereikt me op mijn mobiele nummer: 06- 12294448. Je CV kun je mailen naar [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in