+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Traineeship Manufacturing Engineering Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Manufacturing Engineering met ons Traineeship, waar je de kans krijgt om overkoepelend processen, escalaties en optimalisaties aan te pakken. Ontdek diverse branches en teams, en ontwikkel jezelf met zowel hard- als softskill cursussen. Dit programma is jouw springplank naar een carrière waarin persoonlijke en zakelijke groei centraal staan, ondersteund door een vast contract, aantrekkelijk salaris en gratis opleidingen. Benieuwd naar de voordelen en beloningen die wij bieden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij technisch ingesteld en wil je graag overkoepelend processen, escalaties en optimalisaties wil tackelen? Dan is ons Traineeship Manufacturing Engineering de kans om jouw plek binnen het vakgebied te ontdekken! Uiteraard met een vast contract, mooi salaris en gratis opleidingen.


Wat ga je doen?

Wil jij graag je verder ontwikkelen als Manufacturing Engineer bij verschillende soorten projecten? Ben jij benieuwd wat er allemaal wel niet mogelijk is en daarom meerdere keukens wil bekijken terwijl je verschillende hard- en softskill cursussen wilt volgen?

De afdeling Manufacturing Engineering binnen Evoke biedt je de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers en binnen verschillende teams en branches je verder te ontwikkelen als Manufacturing Engineer. Jij voelt je een allrounder, zoekt niet de uitdaging in het ontwerpen, maar juist in het sparren voor oplossingen met mensen over processen en investeringen voor productielijnen. Dit is de mogelijkheid om jouw passie te achterhalen en jouw carrière een vliegende start te bieden op het vlak van Manufacturing Engineering en Lean Engineering.

Gedurende het Traineeship Manufacturing Engineer staat 1 zaak centraal. Jouw ambitie en groei! Met o.a. cursussen richting Lean Manufacturing en soft skills cursussen ga je naar verschillende projecten toe om Manufacturing vraagstukken op te lossen. Door de veelzijdigheid groei je op persoonlijk maar ook op zakelijk vlak!


Jouw werkzaamheden
  • Het analyseren van productiedata, waaronder meetresultaten en het initiëren en uitvoeren van technische verbeterplannen en de uitvoering daarvan;
  • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de te leveren producten;
  • Als technisch sparringpartner fungeren voor de klant, de leveranciers, productie, de afdeling Montage en Engineering;
  • Implementeren en faciliteren van Lean Manufacturing-tools.


Gevraagd

  • In het bezit van een hbo- of wo-opleiding richting Werktuigbouwkunde, Automotive of Mechatronica;
  • Interesse en wellicht ook al ervaring in Lean Manufacturing;
  • Je bent zowel theoretisch maar ook praktisch ingesteld;
  • Enkele jaren ervaring is niet nodig, maar altijd goed om te hebben;
  • Wilt graag in verschillende keukens kijken om veel ervaring op te doen;
  • Bent flexibele ingesteld, je denkt mee met opdrachten en stelt je proactief op;
  • Bent communicatief en leergierig ingestelde;
  • Beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen!


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in