+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Senior servicemonteur Welzorg omgeving Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.699 - € 3.579 p/m

Vacature in het kort

Als ervaren servicemonteur hou je van sleutelen en ben je een echte teamspeler. Bij ons krijg je de kans om je technische vaardigheden in te zetten voor een belangrijk doel: de mobiliteit van mensen met een beperking verbeteren. Je werkt aan scootmobielen en andere hulpmiddelen. Ook kun je de rol van de manager overnemen als die er niet is. Dit maakt jouw baan extra uitdagend. Je bent een belangrijke steun voor je collega's en helpt hen om beter te worden in hun werk. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en zelfs van baan veranderen zonder van werkgever te wisselen. We waarderen je inzet en bieden daarom goede extra's, zoals een vergoeding voor overwerk. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Heb je al ervaring opgedaan in de functie van servicemonteur en ben je graag de collega die in afwezigheid van de manager zijn/haar taken overneemt? Communiceer je prettig en ben je in staat om je collega’s te inspireren? Dan wil ik je graag spreken, want voor onze locatie in Nijmegen zijn we op zoek naar een senior servicemonteur voor Welzorg.

Wat ga je doen?
Als servicemonteur bij Welzorg Nijmegen lever je een bijdrage aan de mobiliteit voor mensen met een beperking. Denk hierbij aan de volgende voorbeelden; band plakken scootmobiel; accu vervangen en voor een spoedklus ga je iemand helpen die onderweg is gestrand en zonder jouw hulp niet verder kan. Als senior servicemonteur voegen we hier graag nog wat extra uitdaging aan toe, wat betekent dat in de afwezigheid van de manager jij de taken kan overnemen. Je bent degene waar collega’s naartoe komen om even wat extra coaching te krijgen en jij doet dit graag voor ze. Verder luister je goed naar de verhalen van je collega’s en geeft hierbij jouw visie ook weer door aan de juiste personen zodat de boodschap op de juiste plek terechtkomt.

Wie ben jij?
Om de rol van senior servicemonteur op je te nemen is het belangrijk dat je (elektro)technisch onderlegd bent, maar dat zien we natuurlijk wel aan je ervaring die je meeneemt. Verder sleutel je graag en ben jij de verbindende factor in een groep met mensen. Bij de rol van servicemonteur bieden we een dagje meerijden met een collega aan om een volledig beeld te krijgen van de functie, ook dit geldt natuurlijk voor jou. Op die manier leer je onze mooie organisatie en het werkveld direct kennen. Daarnaast ben je;

  • communicatief vaardig; je past je manier van communiceren aan en schakelt makkelijk tussen klantcontact, naar coaching on the job bij je collega;
  • flexibel; zowel qua planning als bereid tot wat overwerk;
  • doorzetter; je laat je niet zomaar uit het veld slaan in het leven, je weet er een positieve draai aan te geven en neemt iedereen weer mee de juiste richting in.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen €2699,– en €3579,- bruto per maand op basis 38 uur per week, afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • voor je opgebouwde ADV kun je kiezen voor tijd of geld en natuurlijk ontvang een aanvullende vergoeding voor storingsdiensten en overwerk, check de cao er maar op na;
  • een werkgever waarin je je de komende jaren kunt blijven ontwikkelen en omdat we zo groot zijn, kun je ook nog eens van baan wisselen zonder dat je hiermee van werkgever wisselt.

Wil jij als senior servicemonteur Welzorg meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Marleen Nelemans (corporate recruiter) via 06 29 26 01 09 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in