+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

VSO docent 2024-2025 Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zet je in voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben en draag bij aan hun ontwikkeling in het voortgezet speciaal onderwijs. Als AVO docent bied je ondersteuning op het gebied van Nederlands, rekenen, aardrijkskunde, Engels en burgerschap. Jouw pedagogische kwaliteiten en vermogen om structuur te bieden, maken het verschil. Geniet van het werken in een omgeving waar kleine stappen grote voldoening brengen. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij je inzetten voor leerlingen die net iets meer ondersteuning kunnen gebruiken? Ben jij breed georiënteerd en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan? Dan kan jij je kwaliteiten kwijt in de functie docent AVO. Met alles wat je hebt, zet jij je in voor deze leerlingen en zorg jij voor het beste leerklimaat.

Voor de vakken Nederlands, rekenen, aardrijkskunde, Engels en burgerschap draai jij je hand niet om. Jij weet als geen ander dat het pedagogische aspect heel belangrijk is. Uiteraard is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en je kan inleven in de (gedrags)problematiek van de leerlingen. Daarbij ben jij in staat om de structuur te bieden die de leerlingen nodig hebben en zijn het de kleine stappen die jou grote voldoening geven in het werk. 

De functie van AVO docent wordt gevraagd in het voortgezet speciaal onderwijs. Binnen dit soort onderwijs bereidt je leerlingen zo goed mogelijk voor op de maatschappij. Alle leerlingen volgen een eigen ontwikkelplan. Leren, werken, redzaamheid, burgerschap en vrije tijd zijn daarbij belangrijke aspecten. Je geeft de leerlingen het gevoel dat ze er toe doen en ook vele talenten bezitten.



Gevraagd

  • Afgeronde PABO opleiding of tweedegraads lerarenopleiding
  • Bij voorkeur ervaring in het praktijkonderwijs of voortgezet speciaal onderwijs
  • Ervaring met gedifferentieerd lesgeven is een pré
  • Kennis van en gevoel voor gedragsstoornissen
  • Creativiteit en pedagogisch sterk 


Aanbod

  • Salariëring conform onderwijs cao
  • Reiskostenvergoeding a €0,21 per km.
  • Doorbetaling tijdens schoolvakanties
  • Eindejaaruitkering
  • Begeleiding en coaching op je persoonlijke situatie
  • Toegang tot een netwerkomgeving van collega's binnen het (speciaal) onderwijs


Bedrijfsomschrijving

Vertrouwen en perspectief. Dat zijn belangrijke ankers van het onderwijs. De school neemt leerlingen serieus in wie zij zijn en erkennen en accepteren ieders mogelijkheden en beperkingen. De school laten merken dat ze vertrouwen hebben in de ontwikkeling van hun leerlingen.Het doel van de school is dat de leerlingen een gelukkige toekomst tegemoet kunnen gaan. Zoveel mogelijk mee kunnen doen in onze samenleving is daarvoor een voorwaarde. Daar richt de school zich dus op. Jongeren ontwikkelen bij deze school hun (vak)kennis, maar ook hun sociaal-emotionele vaardigheden die nodig zijn voor hun vervolgopleiding en/of baan.Matchpartner biedt jou als docent de zekerheid van een contract met de flexibiliteit om te doen wat jou gelukkig maakt. Matchpartner Onderwijs bestaat uit een klein team van bevlogen medewerkers die kijken naar jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan maken wij de match die jou de garantie geeft op werkplezier. Daarnaast zorgen wij voor voldoende begeleiding en treed je toe tot een netwerk van vele gedreven docenten die graag met jou van gedachten wisselen.In ons netwerk van docenten staat passie voor het vak voorop. Onze docenten beschikken over uitstekende vakkennis en over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Daarbij hebben ze oog en hart voor de leerlingen. Er wordt gekeken naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en daar wordt op ingespeeld met passende werkvormen. Ten slot zijn onze docenten positief-kritisch en wordt er mee gedacht om de school verder vooruit te helpen.Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen en halen we jouw sterke punten naar boven. Wij koppelen jouw kracht, wensen en behoeften aan ons groot netwerk van scholen om de perfecte match te maken. Wij regelen het gesprek en ondersteunen je tijdens het sollicitatiegesprek. Samen proosten we op de goede afloop van dit gesprek. In de maanden hierna zorgen wij ervoor dat jij je volledig kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent: lesgeven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in