+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Manager Gehandicaptenzorg – LVB / ASS – FWG 60 Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.694 - € 5.370 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Als manager in de gehandicaptenzorg krijg je de unieke kans om strategie direct te vertalen naar de werkvloer, waarbij je teams ondersteunt in het leveren van de best mogelijke zorg aan cliënten met complexe problematiek. Je werkt in een organisatie die jouw groei en ontwikkeling centraal stelt, met de mogelijkheid om fiscaal voordelig een fiets, computer of weekendje weg aan te schaffen. Een rol waarin jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Weet jij als manager echt verbinding te maken tussen strategie en de vloer? Krijg jij energie van een baan waarin gebouwd en gepionierd mag worden? Dan is dit jouw kans!
  • 32 - 36 uur per week;
  • € 3.694 - € 5.370 bruto o.b.v. 36 uur per week / FWG 60 CAO Gehandicaptenzorg;
  • regio Nijmegen/ Arnhem.
De functie
Als manager ben jij integraal verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere teams die zorg leveren aan cliënten met complexe problematiek zoals een Licht Verstandelijke Beperking in combinatie met een Autisme Spectrum Stoornis. De zorg wordt geleverd zowel in de vorm van beschermd wonen als ambulant in de thuissituatie. Je totale span of control bestaat uit zo’n 50 tot 60 medewerkers (30-40 fte). Jij zorgt er voor dat je teams in hun kracht staan, gefaciliteerd worden en de juiste zorg kunnen leveren. Ook de instroom van nieuwe cliënten valt onder jouw verantwoordelijkheid. In deze functie werk je nauw samen met collega-managers van andere divisies en leg je verantwoording af aan de Directeur Zorg. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het strategisch beleid, het jaarplan en minstens net zo belangrijk: de praktische vertaling naar de werkvloer. Als manager faciliteer jij je team, ben je een rots in de branding en zorg jij dat hun stem wordt gehoord.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een manager die zich realiseert dat het echte werk op de vloer wordt gedaan en dat het primaire doel van deze organisatie is om een thuis te bieden aan de bewoners. Zij verdienen de best mogelijke zorg, de medewerkers jouw support. Het werk is niet altijd makkelijk, en zowel de zorg als deze organisatie zijn volop in beweging. Jij ziet het als een uitdaging om hier vorm aan te geven. Jij houdt er van als je niet direct in een gespreid bedje terecht komt. Je bent een verbinder met een scherp oog voor de ontwikkeling van individuen en je team! Jij faciliteert de ontwikkeling en hebt oog voor talent. Te allen tijde heb jij een scherp oog voor het borgen van kwaliteit en veiligheid, zowel voor cliënten als je team. In deze rol wordt je door de organisatie uitgedaagd om ideeën aan te dragen, processen te verbeteren en (mede op eigen initiatief) projecten te leiden. Eigenaarschap staat hier hoog in het vaandel.

Over de organisatie
Deze zorgorganisatie biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking. Het betreft een middelgrote zorgorganisatie die zowel 24-uurs zorg in een woongroep biedt, dagbehandeling en zorg thuis. Doelgroepen waar zorg aan wordt geleverd zijn divers. Denk hierbij aan Niet Aangeboren Hersenletsel, een verstandelijke beperking of mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. De visie van de organisatie is om mensen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben uit te dagen om het maximale uit zichzelf te halen waar het kan! De organisatie heeft meerdere locaties in de regio, waaronder een groot woon-zorg complex.

Arbeidsvoorwaarden vacature Manager Gehandicaptenzorg – LVB / ASS – FWG 60:
  • een dynamische baan voor 32 tot 36 uur per week;
  • salaris tussen € 3.694,- en € 5.370,- bruto per maand (op basis van 36 uur) conform FWG 60 van de cao Gehandicaptenzorg;
  • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld;
  • fiscaal voordeel bij de aankoop van een fiets, computer of voor een weekendje weg;
  • werken bij een organisatie waar geïnvesteerd wordt in jouw groei en ontwikkeling.
Functie eisen vacature Manager Gehandicaptenzorg – Regio Nijmegen / Arnhem:
Bovenal zijn wij op zoek naar een manager die de verbinding kan maken tussen vloer- en strategie. Iemand die er is voor de mensen op de vloer. Die energie krijgt van een uitdaging en graag wil bouwen. Herken jij jezelf hierin en voldoe jij aan onderstaande competenties dan ben jij de manager waar wij naar op zoek zijn:
  • je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • jij hebt leidinggevende ervaring in de zorg;
  • je hebt affiniteit met de gehandicaptenzorg;
  • jij bent een coachend leider met kennis van bedrijfsvoering;
  • je bent een verbinder en kan omgaan met weerstand
  • jij bent proactief en een teamspeler die zelfstandig beslissingen kan nemen;
  • je bent bereid om samen met de collega-managers mee te draaien in het rooster voor de bereikbaarheidsdiensten;
  • jij beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Teamleider Gehandicaptenzorg – Mensen met een verstandelijke beperking – FWG 60:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in