+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 15 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,28 - € 20,30 p/u

Vacature in het kort

In deze functie als Verzorgende IG in de ouderenzorg, werk je op verschillende mooie plekken in de omgeving. Je helpt clienten met dagelijkse dingen en biedt ook een luisterend oor. Het fijne is dat je zelf kiest wanneer en hoeveel je werkt. Je team en de clienten rekenen op jouw kennis en zorg. Bij ons krijg je de kans om door te leren en te groeien. We zorgen goed voor onze mensen met persoonlijk contact, trainingen en meer. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een Verzorgende IG? Ben je gemotiveerd, zelfstandig en positief ingesteld? En wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Bekijk dan onze vacature.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform cao VVT FWG 35€ 15,28 - € 20,30
  • Uren op contract mogelijk
  • Verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
  • Bepaal zelf wanneer een hoe veel uur je werkt
  • Mogelijkheden tot bijscholing
wie ben jij

Jij bent Verzorgende IG en werkt graag in de ouderenzorg. Bij jou staan de cliënten altijd op nummer één. Jij gaat met respect met ze om. Ze kunnen jou vertrouwen. Ook ben jij altijd in voor een gezellig praatje.
Jij vindt afwisseling in je werk fijn. Het is voor jou daarom geen probleem om op verschillende locaties te werken. Iedere dag pas jij je opgebouwde kennis en ervaring weer toe op de werkvloer. Jouw doel is om de cliënten iedere dag een fijne dag te bezorgen. Dit realiseer jij graag samen met je collega's.

Je bent betrouwbaar, sociaal en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met jouw empathische vermogen leef jij je gemakkelijk in de verschillende situaties bij cliënten.

  • Je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond
wat ga je doen

Als Verzorgende IG verzorg jij cliënten in de ouderenzorg op verschillende locaties in Nijmegen (en omgeving). Je voert ADL-taken uit. Denk aan wassen, aankleden en ondersteunen bij toiletgang. Ook verpleegtechnische handelingen komen aan bod. Je maakt zorgplannen en monitort deze. Jij pikt veranderingen en signalen snel op en past je werkwijze hier gemakkelijk op aan.
Daarnaast bied je een luisterend oor waar nodig.

Je gaat werken op verschillende locaties. Zo kan het zijn dat je de ene dag op een PG-afdeling staat en de volgende dag op een somatiek afdeling. Ook werken op het herstelcentrum behoort tot de mogelijkheden.

Wat jij iedere dag doet, is belangrijk voor het welzijn van de cliënten. Ze zijn blij met jou!

waar ga je werken

Je gaat werken als Verzorgende IG bij een ouderenzorgorganisatie. De organisatie heeft verschillende woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Zo hebben ze locaties aan de rand van het bos, maar ook midden in stad.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg jij een vast contactpersoon. We blijven graag goed in contact met jou om op de hoogte te blijven van jouw wensen, behoeftes en ontwikkeldoelen. Wij zijn er écht voor jou!
Verder bouw je bij Randstad pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen op. We hebben een ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleidingen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

sollicitatie

Zie jij jezelf al als Verzorgende IG op verschillende locaties in Nijmegen werken? Bel ons of solliciteer via onderstaande knop.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in