+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Deuren Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Bij BPZ kom je in een team dat samenwerken belangrijk vindt. Ze zoeken een Projectcoordinator Deuren die van mooie projecten houdt. Je gaat werken aan technische voorbereiding en advies geven. Er is ruimte om te groeien en je krijgt goede arbeidsvoorwaarden. Ook kun je lid worden van de reisvereniging en meedoen aan een winstdelingsregeling. Dit alles in een familiebedrijf met een flexibele aanpak. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel

BPZ richt zich op deur-, kozijn-, glas- en hang- en sluitwerkconcepten en is van ontwikkeling tot levering betrokken bij de deurenmarkt: van advies, werkvoorbereiding, prijsvorming, grondstof, opbouw, bewerking, montage tot oplevering. Zij ontzorgen u van begin tot eind! Met hun brede kennis van de markt hebben wij samenwerkingsverbanden gesloten met eersteklas fabrikanten in binnen- en buitenland op het gebied van deuren, beglazing, hang- en sluitwerk en kozijnen. 


Bedrijfscultuur

Teamwork staat bij BPZ hoog in het vaandel. Gezamenlijk zijn ze in staat om mooie resultaten te bereiken. BPZ kent een sterke saamhorigheid onder het personeel, wat op zijn beurt weer resulteert in een hoge mate van betrokkenheid. Maak kennis met hun medewerkers welke dagelijks voor de klant klaar staan.

Het openen en sluiten van een deur klinkt als de normaalste zaak van de wereld. Toch schuilt achter de deur een complexe wereld dat precisie en vakmanschap vraag. BPZ is hierin specialist en de collega die wij zoeken wordt verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Het hoofdkantoor van BPZ is gevestigd in Assen, maar organisatie werkt landelijk. De organisatie is op zoek naar een ervaren Projectcoordinator met kennis van deuren en deurtechniek. Voor deze ervaren kandidaat bied de organisatie de mogelijkheid een kantoorlocatie in de regio te openen. 
Als Projectcoördinator Deuren kom je terecht in een plezierige werkomgeving waarin ontwikkeling centraal staat. In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor de technische - en organisatorische werkvoorbereiding. Je treedt op als adviseur naar de klant en bent actief betrokken bij het bouwproces. Daarnaast werk je mee aan de meest fantastische, aansprekende projecten binnen de woningbouw en utiliteit.
Als Projectcoördinator deuren word je gelukkig van een hechte samenwerking met je klant. Samen met deze klant stel je een gedetailleerde planning op, waarnaar je bezig gaat met de technische voorbereiding. Onder deze werkvoorbereiding valt het controleren en/of opstellen van werktekeningen, het selecteren van materialen en het op tijd laten bezorgen op de werkplaats, het toezien op de kwaliteit gedurende het project. Daarbij onderhoud je natuurlijk het contact met de klant
Ben je graag betrokken bij fantastische, aansprekende projecten door heel Nederland? En ben je communicatief vaardig, commercieel en organisatorisch sterk? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!
 


Functie eisen

•    Je beschikt over een afgeronde technische opleiding in de richting van bouw of techniek;
•    Je bent een teamspeler met een frisse en opgewekte persoonlijkheid;
•    Enige ervaring binnen een technische functie, bij voorkeur werkvoorbereiding;
•    Je hebt kennis van Microsoft Office, AutoCad en met name Excel;
•    Je bent accuraat, analytisch, klant- en servicegericht;
•    Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;

Je krijgt:
Naast een veelzijdige functie biedt BPZ jou de ruimte om samen te werken aan jouw persoonlijke groei. Daarnaast:
•    Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Volop doorgroeimogelijkheden binnen de groep;
•    Binnen het bedrijf wordt je onderdeel van de reisvereniging en is een aantrekkelijke winstdelingsregeling onderdeel van je contract;
•    Prachtig familiebedrijf met een platte (en daarmee flexibele) organisatiestructuur.

Heb je vragen over de vacature of wil je solliciteren, neem dan contact op met Ben Wentink van Headhuntersteam via 038-4212118 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in