+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Helpende Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,74 - € 18,24 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons kun je als helpende in de weekenden werken en zo een verschil maken in het leven van ouderen. Je helpt met douchen, aankleden en zorgt voor gezelligheid. Je kiest zelf wanneer je werkt en krijgt de kans om op verschillende locaties in Nijmegen en omgeving te werken. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door cursussen en trainingen. Dit is een mooie kans om bij te verdienen en waardevol werk te doen. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij afgestudeerd als helpende en wil je alleen in de weekenden werken? Of zit in je laatste jaar van je studie Verpleegkunde en wil je naast je studie lekker wat bijverdienen in de zorg? Bij ons kan het!
Als helpende bij Stichting de Waalboog krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van anderen en een belangrijke rol te spelen in het bieden van persoonlijke en professionele zorg.

wat bieden wij jou
  • salaris CAO VVT FWG 25: € 14,74 - € 18,24 per uur
  • uren op contract mogelijk
  • werken wanneer jij wil
  • ruim aanbod cursussen/trainingen, o.a. medicatie
  • verschillende locaties in Nijmegen en omgeving
  • pensioen opbouw, vakantiegeld en vakantiedagen
wie ben jij

Je bent bedreven in zowel teamverband als zelfstandig werken. Met een aanstekelijk enthousiasme en optimisme ga je altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Samen met je collega's zet je je in voor de zorg die ouderen verdienen. Bij Stichting de Waalboog wacht een fantastische kans op je. Je zult mensen enorm gelukkig maken met je inzet en gezelschap. Bovendien geef je de voorkeur aan een vaste locatie en hecht je veel waarde aan stabiliteit en structuur.

  • Je hebt de mbo-opleiding helpende niveau 2 Zorg & Welzijn afgerond
  • Studeer je verpleegkunde en zit je in je laatste leerjaar? Ook dan kun je bij ons als helpende aan de slag
wat ga je doen

Als helpende bij een fijne ouderen zorgorganisatie, help je oudere mensen met dingen zoals douchen, naar de wc gaan en aankleden. Ook breng je ze naar leuke activiteiten en maak je gezellig een praatje met ze. En als ze behoefte hebben om te praten, luister je naar ze. Het belangrijkste voor jou is dat de bewoners een leuke tijd hebben, vooral in het weekend. Dat is wat jij wilt bereiken.

waar ga je werken

Stichting de Waalboog heeft meerdere woonvoorzieningen in Nijmegen en omgeving. Je gaat werken op verschillende afdelingen, zowel PG als somatiek.

Randstad wordt jouw werkgever. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk en daarom krijg jij een vast contactpersoon. We blijven graag goed in contact met jou om op de hoogte te blijven van jouw wensen, behoeftes en ontwikkeldoelen. Wij zijn er écht voor jou! We hebben een ruim aanbod in trainingen, cursussen en opleidingen waardoor jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

sollicitatie

Wordt jij de nieuwe collega voor in de weekenden? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in