+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Calculator Bouw Kleinbouw & Industriebouw Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.900 - € 5.950 p/m
  • Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Voor een middelgrote aannemer zoeken we een bouwkundig calculator / kostendeskundige. Je werkt samen met collega's aan de calculaties voor verschillende projecten. Het werk is elke dag anders, van klein tot groot, met de nadruk op onderhoud en beheer van vastgoed. Je praat veel met collega's en leveranciers en gaat ook naar buiten, naar projectlocaties, voor je werk. Dit zorgt voor een leuke afwisseling. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Een bouwkundig calculator / kostendeskundige, wie houdt van flexibiliteit, vrijheid en ontwikkeling. Spreken deze termen jou aan, dan ben ik naar jou opzoek. Als calculator bij deze middelgrote aannemer in Nijmegen, ben je verantwoordelijke met jou collega voor de calculatie werkzaamheden van verschillende afdelingen. Dit zorgt ervoor dat elke dag anders is en je werkweek lekker dynamisch blijft. Het kan verschillen van kleine tot grotere calculatie projecten, waarbij de focus op het onderhoud en beheer ligt. Denk hierbij aan vastgoed van woningen en utiliteitsgebouwen. De vrijheid en flexibiliteit varieert van een bespreekbaar dienst verband tussen de 24, 32 of 40 uur. In deze functie, heb je dagelijks contact met het uitvoerend personeel om samen de prijsvorming te bepalen en sta je constant in contact met onderaannemers en leveranciers. Wat verder deze functie zo mooi maakt, is de afwisseling tussen het binnen en buiten werk, je gaat ook naar locaties toe en doet daar opnames, om zo een zo goed mogelijke calculatie te maken.



Gevraagd

Ben je net afgestudeerd in bouwkundige richting of heb je al enige jaren ervaring in de bouwbranche, dan kom je in aanmerking voor deze functie in hartje Nijmegen. Verder ben je communicatief vaardig, weet je prioriteiten te stellen en verlies je nooit de kwaliteit uit het oog.



Aanbod

Als bouwkundige calculator bij deze middelgrote aannemer in Nijmegen, mag je rekening houden met

  • Een bruto maandsalaris tussen de €4.900 en €5.950, o.b.v. kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw UTA.
  • 25 Vakantiedagen en teven 15 ADV dagen.
  • Een laptop en een smartphone van de zaak.
  • Veel doorgroeimogelijkheden


Bedrijfsomschrijving

Deze innoverende middelgrote aannemer in Nijmegen, heeft een laagdrempelige cultuur. Iedereen is welkom en je kan overal naar binnen lopen. Doordat het bedrijf blijft groeien, hechten ze veel waarde aan geambieerde werknemers, wie staan te popelen om door te groeien binnen de organisatie. Ze kijken naar de toekomst en willen graag investeren in haar personeel. Mocht je interesse en/of vragen hebben over deze vacature, sta ik je graag te woord! Tot snel!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in