+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Logistics specialist Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om als Logistics Specialist het verschil te maken. Je zorgt voor het soepele transport en de afhandeling van vracht. Met jouw ervaring in Freight Forward kom je goed van pas. We bieden een fulltime baan waarin je jouw werk op jouw manier kunt doen. Er zijn veel kansen om te groeien en je talenten te ontwikkelen. Onze werksfeer is zakelijk maar heel vriendelijk. Kom jij ons team versterken en deel uitmaken van ons succes? Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Logistics specialist op zoek naar een nieuwe uitdaging? Onze opdrachtgever heeft dé kans voor jou! Met een 40-uur werkweek, zorg jij voor de vlekkeloze coördinatie van transport en afhandeling van onze vracht. Jouw ervaring met Freight Forward is hierbij essentieel. Stel je een werkdag voor waarin jij, proactief en nauwkeurig, verantwoordelijk bent voor de levering van onze reguliere vracht. Je voert deze taak uit met een ongeëvenaarde precisie, in zowel Nederlands als Engels. Zie jij jezelf al helemaal zitten als onze nieuwe Logistics specialist? Wacht niet langer en grijp deze kans bij onze opdrachtgever. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Wij bieden:

Ben jij de logistieke specialist die wij zoeken voor onze opdrachtgever. Bij onze opdrachtgever hebben we een fulltime baan voor je klaarstaan waar je de kans krijgt om echt het verschil te maken. Je wordt in deze functie geacht transporten te coördineren en ervoor te zorgen dat onze reguliere vracht efficiënt en op tijd wordt afgehandeld en geleverd. Jouw ervaring met Freight Forward is absoluut een pluspunt voor ons! We geloven sterk in de balans tussen werk en privé. Bij ons krijg je daarom de vrijheid om je werk op een manier in te vullen die bij jou past. Bovendien bieden we volop doorgroeimogelijkheden. Zo blijf je niet alleen betrokken, maar kan je ook je talenten blijven ontwikkelen. Je communicatie in zowel het Nederlands als Engels moet vlekkeloos zijn en voor deze functie ontvang je een marktconform salaris (schaal 9). Ben jij klaar voor deze uitdaging? We horen graag van je!

Wij vragen:

Bij onze opdrachtgever hebben we een boeiende functie voor een gedreven Logistics Specialist. Wil jij bijdragen aan de continue verbetering van onze logistieke operatie en heb je 40 uur per week beschikbaar, dan ben jij de persoon die wij nodig hebben. Een succesvolle kandidaat is: - In bezit van minimaal een HBO-opleiding in Logistiek of een gerelateerd veld;
- Kennis en ervaring met logistieke processen en systemen;
- Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
- Beschikt over sterke organisatorische en analytische vaardigheden;
- Ervaring met projectmanagement is een pré. Jouw rol is cruciaal bij het stroomlijnen van onze logistieke processen om optimale klantenservice te bieden. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Waar ga je werken:

Wil jij onderdeel worden van onze opdrachtgever? Als Logistics Specialist draag je bij aan onze visie: altijd klaarstaan voor onze klanten, waar ook ter wereld. Samen met een toegewijd en collegiaal team zorg je voor een vlotte goederenstroom. De werksfeer? Zakelijk maar super gemoedelijk! Kom ons team versterken en beleef de voldoening van bijdragen aan mondiaal succes. Want bij onze opdrachtgever, draait het allemaal om jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in