+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Commissioning Engineer Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Commissioning Engineer kom je in een wereld vol techniek. Je reist naar klanten over de hele wereld om grote machines en proceslijnen te starten. Je krijgt de kans om te groeien in je vakgebied, of dat nu mechanisch, mechatronisch of als processpecialist is. Je werkt veel in het buitenland, dus houd er rekening mee dat je vaak weg bent. Je team is hecht en ervaren, en je krijgt de kans om veel te leren. Plus, tijdens je reizen word je helemaal ontzorgd. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Als Commissioning Engineer sta jij dagelijks midden in de techniek. Je gaat zelfstandig, of in een klein team, op pad naar klanten wereldwijd om grote machines en complete proceslijnen inbedrijf te stellen. Je hebt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op mechanisch of mechatronisch vlak, of zelfs als processpecialist. Als Commissioning Engineer ben je verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van de machines en proceslijnen, maar ook voor het testen hiervan. Je hebt nauw contact met klanten en een uitdagende maar ook uiteenlopende functie waarin geen dag hetzelfde is. Voor projecten ben je veel en langdurig in het buitenland en daarom is het belangrijk dat je het niet erg vindt om veel weg van huis te zijn. Is dit de job voor jou?!

Baanaanbod
  • Een jaarcontract met uitzicht op vaste instelling
  • Een bruto maandsalaris tussen de €3.000,- en €5.000,- o.b.v. 40 uur per week. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring. Goede pensioensregeling, 25 vak dagen en 6,5 ADV dagen
  • Complete ontzorging tijdens het reizen, Daggeld vergoedingen, CC van de zaak en flexibiliteit
  • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen.

Functie-eisen
  • Je hebt ervaring met inbedrijfstellingen van machines of machinelijnen
  • Je bent service- en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en je denkt in oplossingen
  • Je bent bereid om veel weg te zijn van huis, soms 3 tot 6 maanden aan een gesloten
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en hebt een rijbewijs B

Bedrijfsprofiel
Je komt te werken bij een snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van productie- en machinelijnen voor dierenvoeders wereldwijd. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een grotere groep. De unieke eigenschappen van elk onderdeel van deze groep zorgt voor een maximale synergie, met voordelen op zowel machineniveau als voor grote projecten. Dit bedrijf bestaat uit een team van specialisten die het antwoord hebben op alle vraagstukken aangaande productieapparatuur en proceslijnen voor de graan verwerkende en mengvoederindustrie. Het serviceteam biedt technische ondersteuning, service, onderhoudsbeheer, reserveonderdelen, commissioning en audits. Ben jij toe aan jouw volgende uitdaging en wil je graag onderdeel uitmaken van dit innovatieve bedrijf? Solliciteer! Meer informatie of direct solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? deel de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen. BE AMBITIOUS. Naomi van der Aa via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. +31 (0)20 757 00 00
LocatieNijmegen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in