+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Accountmanager (24-40 uur) Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Foocus

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Krijg jij veel energie van klantcontact? Vind je het leuk om veel onderweg te zijn? En doe je dit het liefst voor een bedrijf dat een totaaloplossing heeft in automatisering voor schildersbedrijven? Dan is deze baan als Accountmanager bij Softstar perfect voor jou!

Softstar is sinds 1983 de specialist op het vlak van computers en adviseert zakelijke en particuliere klanten op het gebied van reparatie, installatie, telefoonservice en online support. Daarnaast ontwikkelt Softstar speciale software voor de schildersbranche. Met EasySIS kan de schilder allerlei soorten calculaties maken en ook de administratie, het relatiebeheer en het kassasysteem op orde houden. Softstar heeft deze software in eigen beheer waardoor ze binding hebben met het product en snel kunnen schakelen.

Hoe ziet jouw rol als Accountmanager eruit?
Als Accountmanager bij Softstar ben jij hét visitekaartje van EasySIS. Je brengt deze software onder de aandacht bij schildersbedrijven. Dit doe je door te bellen naar potentieel nieuwe klanten en het geven van demonstraties via teams of op locatie. Daarnaast onderhoud je het contact met bestaande klanten en adviseer jij hen over nieuwe producten en diensten.

Naast het benaderen van nieuwe klanten, sta je als Accountmanager ook 1 keer per jaar met collega´s op de S.G.A.-vakbeurs. Hier zet jij je communicatieve vaardigheden in. Je gaat in gesprek met mensen om hun mee te nemen in het verhaal achter EasySIS. Je blijft in contact met de prospect en zorgt voor de juiste afhandeling van het offertetraject.

Heb jij de offerte om kunnen zetten tot een deal? Dan komt jouw collega Mathieu in beeld. Hij is verantwoordelijk voor het opleveren van de software en weet alles over de technische inhoud. Na een aantal weken neem jij als Accountmanager weer contact op om te kijken of alles naar wens verloopt.

Wat heeft Softstar jou te bieden?
Naast dat je werkt bij een informeel bedrijf met enthousiaste collega’s, krijg je bij Softstar de vrijheid om jouw rol zelfstandig op te pakken. Een proactieve instelling wordt zeer gewaardeerd. Verder biedt Softstar jou:
  • een goed salaris van € 2.500 - € 3.200, (bruto per maand, op basis van 40 uur), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • een persoonlijke bonus afgestemd op jouw verkoopresultaten;
  • 8% vakantiegeld;
  • 24 vakantiedagen (op basis van 40 uur);
  • een leaseauto, laptop en telefoonkostenvergoeding van de zaak;
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • de mogelijkheid tot het volgen van trainingen om te groeien in je rol;
  • leuke personeelsactiviteiten door het jaar heen, zoals een kerstborrel of paasbrunch. Daarnaast is er elke week een gezellige vrijdagmiddagborrel en wordt er regelmatig samen geluncht.
Wie ben jij?
Jij maakt makkelijk contact met mensen en herkent verkoopsignalen in een gesprek. Ook pak jij met gemak de telefoon om potentiële klanten voor Softstar te benaderen.
Daarnaast:
  • heb je minimaal 1 jaar werk/stage ervaring als Accountmanager of ben je werkzaam in een soortgelijke functie;
  • ben je representatief en proactief in contact met de prospect, jij durft de deal te sluiten;
  • ben je in het bezit van je rijbewijs B.
Waar ga je werken?
Softstar bestaat uit een team van 8 gemotiveerde en gezellige collega’s. Iedereen is op zijn eigen manier betrokken bij het bedrijf. Eigenaren Susanne en Mathieu werken zelf net zo hard mee en hun deur staat altijd voor iedereen open. Collega’s hebben respect voor elkaar en het is belangrijk dat iemand zich prettig voelt bij de groep. Door de korte communicatielijnen heerst er een open en informele werksfeer.

Wij komen graag met jou in contact!
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem voor meer info contact op met Sanne Verkerk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-81 01 97 66. Sanne ondersteunt Softstar bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Softstar.



Salaris

€ 2.500 - € 3.200 p/m
afhankelijk van kennis en ervaring + een persoonlijke bonus afgestemd op jouw verkoopresultaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in