+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.

Interim Projectmanager Solar Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Projectmanager zonne-energie speel je een cruciale rol in het realiseren van zonne-energieprojecten op commercieel vastgoed, zoals grote bouwmarkten en bedrijventerreinen. Je leidt het project van ontwikkeling tot oplevering, werkt nauw samen met interne en externe stakeholders en bent de technische expert in het team. Een unieke kans om bij te dragen aan duurzaamheid in een ambitieuze setting. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectmanager speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van zonne-energie-projecten op commercieel vastgoed. Denk dan aan daken van grote bouwmarkten, complete bedrijventerreinen of ander vastgoed tot 10.000m2 oppervlakte. Je verzorgt het gehele traject tot en met de oplevering. Je bent primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling van technische solar installaties. Om de projecten tijdig en binnen budget te realiseren, werk je intensief samen met je collega’s van sales en uitvoering. Ook externe contacten (onderaannemers en klanten) weten jou dagelijks te vinden voor technisch advies, berekeningen en ondersteuning ter voorbereiding en realisatie van de projecten. 

Je bent een belangrijke steunpilaar in een klein team  waarbij je van begin tot eind op zowel technisch al organisatorisch betrokken bent bij alle projecten. De ambitie is groot, de uitdaging ook!



Gevraagd

Als Projectmanager Solar pas je binnen het volgende profiel:

  • HBO of WO technische relevante opleiding;
  • Minimaal 4 jaar werkervaring ervaring op het gebied van zonne-energie, zowel op het gebied van ontwerpen van systemen als bij (begeleiding van) uitvoering is een must;
  • Kennis van diverse soorten software (3D AutoCAD / SketchUp etc).
  • Projectmanagement ervaring;
  • Je kan omgaan met de uitdagingen die horen bij een snelgroeiende organisatie.


Aanbod

Wat bieden we jou? Een passend uurtarief op basis van kennis en ervaring. Je komt te werken in een echte scale up organisatie. Hard groeiend en ambitieus. Ik zoek iemand die meewerkt aan het verder uitbouwen van het bedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door een open en informele sfeer met enthousiaste collega’s die de kernwaarden gezamenlijk dragen. 

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Interim Projectmanager gezocht!

Voor een groeiend, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de duurzame energie zoek ik een Projectmanager Solar die zich gaat richten op (middel)grote solar installaties op daken.

Deze organisatie gaat niet voor snelle rendementen, maar wil investeren in onze toekomst. Zij vinden echt dat kiezen voor hernieuwbare energie de enige, juiste keuze is. Als we allemaal kiezen voor zonne-energie hebben we geen fossiele brandstoffen meer nodig. Zonne-energie is schoon. Duurzaam. Efficiënt. én toekomstgericht.

Ben jij per direct beschikbaar en wil jij meewerken aan grootschalige projecten op commercieel vastgoed in de duurzame energie? Reageer dan nu!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in