+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Projectleider Vaccinatievoorziening Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
FlexIntens Werving, Selectie & Detachering

Gevraagd

  • 16 - 20 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een belangrijk project bij de GGD Gelderland Zuid zoeken we een nieuwe collega! Je gaat aan de slag met het opzetten van een speciale plek waar alles over vaccinaties samenkomt. Dit wordt een soort loket voor mensen die vragen hebben over vaccineren. Je werkt samen met verschillende partijen, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Jouw taak is om te zorgen dat dit project goed loopt en op tijd klaar is. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Voor de GGD Gelderland Zuid is FlexIntens op zoek naar een Projectleider Vaccinatievoorziening voor 16 tot 20 uur per week.

Je komt te werken bij de afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ) van de GGD gelderland-Zuid. Binnen AGZ vallen diverse specialisaties waaronder Vaccinatiesupport. Vaccinatiesupport verzorgd de najaarscampagne m.b.t. coronavaccinaties. Naast Vaccinatiesupport verzorgt de GGD vaccinaties bij JGZ (rijksvaccinatieprogramma) en reizigersvaccinatie.De GGD wil graag in de nabije toekomst een vaccinatievoorziening opbouwen waarin alle vaccinatie-zaken samenkomen zodat het voor de inwoner een loket beschikbaar komt op dit gebied. De GGD is hiervoor een project gestart in 2023. Vanwege het vertrek van de projectleider per 1 april 2024 is de GGD op zoek naar een interim projectleider voor het project ‘vaccinatievoorziening’. Het betreft een opdracht op locatie.

Verantwoordelijken
  • De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: 

    • Opstellen van een advies met daarin opgenomen drie scenario's voor de positionering en de ontwikkeling van het vaccinatiecentrum
    • Opstellen van een financiële haalbaarheidsanalyse voor de drie scenario’s
    • Opstellen van het plan van aanpak voor de implementatie van het vaccinatiecentrum
    • Implementatie van een van de drie scenario's aan de hand van het plan van aanpak
    • Borging van de vaccinatievoorziening bij de manager vaccinatie.
    • Samenwerking met relevante stakeholders, zoals huisartsen, geboortezorg, ziekenhuizen, en andere partners, staat centraal.


Gevraagd

Wensen:

  1. Het beoordelingsteam beoordeelt het CV van de kandidaat op de mate waarin de kennis en ervaring aansluit bij de omschrijving van de opdracht/het functieprofiel.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden worden per opdracht of vacature in overleg besproken. Als intermediair staat FlexIntens voor het zorgvuldig bemiddelen van (tijdelijk) personeel binnen toonaangevende organisaties met een maatschappelijk relevant karakter om zowel organisaties als professionals daarbinnen te ontwikkelen. Zo dragen we onder andere bij aan de ontwikkeling van verschillende ministeries, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten en zorgorganisaties. Met een gemotiveerd team dat de markt en de mensen kent, streven we continu naar een professionele, maar toch informele dienstverlening die naar volle tevredenheid van alle partijen verloopt. Dit alles doen we vanuit onze kernwaarden kennis, daadkracht en vertrouwen.
16 tot 20 uur per week.

Bedrijfsomschrijving

Reageren op deze opdracht kan uitsluitend t/m 14-05-2024 om 12:00.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in