+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Engineer Elektrotechniek Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.200 p/m

Vacature in het kort

Als Engineer Elektrotechniek bij ons ingenieursbureau maak je deel uit van een team dat zich bezighoudt met uitdagende projecten op luchthavens, met een focus op duurzaamheid en innovatie. Je werkt aan diverse projecten, van renovaties tot energievoorziening. Geniet van een stimulerende werkomgeving met aandacht voor jouw ontwikkeling, inclusief ruime opleidingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, en flexibele werkuren. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als Engineer Elektrotechniek maak je deel uit van een team dat werkt aan uiteenlopende projecten op luchthavens, variërend van grootschalige renovaties en aanpassingen tot kleine verbouwingen en aanpassingen in de terminal. Andere onderdelen zijn het uitbreiden en moderniseren van de energieopwekking- en voorziening of de brandmeldinstallaties en doet dat vanuit de focus op duurzaamheid met innovatieve concepten. Werken voor luchthavens betekent een focus op de 24/7 operatie en de veiligheidsaspecten die horen bij een omgeving met grote mensenmassa's. Ook krijg je te maken met een opdrachtgever met een grote organisatie en veel stakeholders. Deze vraagt niet alleen om de beste technische oplossingen, maar ook om een ontwerpaanpak die past bij de ambitie en complexe structuur van hen opdrachtgevers. Je krijgt bij de opdrachtgever de kans om onder leiding van ervaren collega's alle technische ins en outs van luchthavens te doorgronden. Als aankomend professional zal je in beginsel de meer ervaren ontwerpers ondersteunen bij dagelijkse werkzaamheden. Het is teveel om op te schrijven maar de belangrijke verantwoordelijkheden zijn: Je denkt mee in de conceptfase van het project. Je werkt delen van het installatieontwerp uit conform richtlijnen en werkt deze uit (zoals energievoorziening, brandveiligheid, luchtbehandeling, zwakstroominstallaties, verlichting, telematica en communicatie- en beveiligingsvoorzieningen). Je maakt veel voorkomende berekeningen op het gebied van kabel- of verlichtingsberekeningen. Je coördineert en stemt de werkzaamheden af met de ontwerpleider. Je ondersteunt de ontwerpleider en projectmanager in de communicatie naar de klant en het ontwerpteam.


Wat wij bieden?

Uitdagende (internationale) projecten waarin jij je ideeën en creativiteit kwijt kunt. Aandacht voor jouw eigen ontwikkeling en vitaliteit met ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, fiets- en sportregelingen, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en mogelijkheid tot aankopen van extra dagen. Een werkomgeving waar samenwerking en collegialiteit vh. Duurzaamheid zit in onze genen. Dit uit zich bijvoorbeeld in een mobiliteitsbeleid dat gezondheid en duurzaamheid voorop heeft staan. Veel van onze kantoren liggen bij OV-knooppunten.


Ben jij het?

Voor deze functie zijn we op zoek naar jou! Met een Master - of Bachelor (hbo) opleiding in de Werktuigbouw of Elektrotechniek. Of een andere technische opleiding met interesse in de gebouwgebonden technieken. Motivatie en de ambitie om duur­za­me, in­tel­li­gen­te en toe­komst­be­sten­di­ge ge­bou­wen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers is het belangrijkst, de rest leer je on the job!


Waar jij werkt

Onze opdrachtgever is als ingenieursbureau gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoeringsbegeleiding op het vlak van installatietechniek, bouwfysica, energievoorziening en duurzaamheid. Onze kennis en kunde ligt bij het zorg dragen aan duurzame, intelligente en toekomstbestendige gebouwen die het proces van onze klanten optimaal ondersteunen. We zijn verantwoordelijk voor het ontwerp van de installaties en het realiseren van een goed comfort en een prettig klimaat in de meest uiteenlopende gebouwen$ van kantoren, tot luchthavens en van ziekenhuizen tot datacenters.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in