+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Opzichter bouw – Nijmegen Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand die goed is in techniek en altijd een oplossing heeft. Je gaat aan de slag om lege woningen snel weer te verhuren. Dit is belangrijk omdat er veel vraag is naar huizen. Je zorgt dat de huizen er goed uitzien en voldoen aan de eisen. Je kijkt wat er moet gebeuren en zorgt dat alles klaar is om te verhuren. Je werkt met keukens, badkamers en meer. Dit is een kans om te laten zien wat je kunt en om bij te dragen aan het vinden van huizen voor mensen die er een nodig hebben. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij voor de klant, kwaliteit en ben jij kostenbewust. Kent de techniek voor jou geen geheimen en weet jij overal een oplossingen voor? Dan zijn we op zoek naar jou!


Je zorgt ervoor dat vrijgekomen woningen zo snel mogelijk weer worden verhuurd. De woningcorporaties die je opdrachtgevers zijn kunnen zich geen leegstand veroorloven omdat de vraag naar woningen hoog is. Je zorgt voor een goede kwaliteitsoplevering. Het belangrijkste voor je is om te kijken wat er gedaan moet worden om de woningen weer snel te kunnen verhuren. Jij beslist wie wat doet voordat de woning wordt opgeleverd en of er aan de kwaliteitseisen wordt voldaan. Je bent verantwoordelijk voor de opnames van bijvoorbeeld keuken, badkamers en/of keukens maar ook voor de oplevering. 



Gevraagd

Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau en ervaring als opzichter. Samenwerken en onderhandelen zit in je bloed en de klant staat voorop. Jij vindt voor elke uitdaging een (technische) oplossing. Daarnaast ben je kostenbewust en wil je graag kwaliteit afleveren. Tevens zijn communcatieve vaardigheden een talent van je naast een goed ontwikkelde helicopterview. 



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand mogelijk een detacheringsperiode. De opdrachtgever biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden en technisch inhoudelijk uitdagende projecten. Daarnaast is er ruimte voor professionele en persoonlijke groei.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

Bouwen in de regio Rijk van Nijmegen is een groeimarkt voor deze bouwondernemer met vakbekwaam personeel. Ze zijn altijd op zoek naar enthousiaste en sociaal gedreven mensen. Projecten waar zij zich mee bezighouden zijn o.a renovatie, verbouw of vastgoedonderhoud vooral voor woningcorporaties. Dat betekent dat je dagelijks betrokken bent bij afwisselende en uitdagende bouwprojecten. Je maakt deel uit van een bedrijf waarin ruimte wordt geboden voor eigen inbreng en zelfstandige (beroep-) ontwikkeling. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in