+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijmegen.
Laad meer vacatures

Pedagogisch Medewerker (8-38 uur) Nijmegen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Foocus

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Foocus

Gevraagd

  • 8 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.393 - € 3.285 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Word jij blij van het werken met kinderen? Vind je het fijn om enthousiaste en energieke collega’s om je heen te hebben? En doe je dit het liefst binnen een betrokken organisatie die aandacht, zorg en liefde centraal heeft staan voor kind, ouder en collega? Dan is deze baan als Pedagogisch Medewerker bij Nannies Kinderdagverblijven echt iets voor jou!

Nannies Kinderdagverblijven biedt opvang aan voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Dit doen zij vanuit 10 kinderdagverblijven in de regio Nijmegen en 1 BSO vestiging in Elst. Naast de reguliere kinderopvang heeft Nannies ook nog een Speelwinkel waar kinderen terecht kunnen. ‘Aandacht, zorg en liefde’ is het motto van Nannies. Dit zie je terug in de omgangsafspraken die zij hebben met de kinderen, ouders en elkaar.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de zorg en veiligheid van de kinderen op de groep. Je doorloopt hierbij een dagprogramma. In de ochtend ontvang je de kinderen en krijg je een overdracht van ouders. Aan het einde van de dag sluit je af en geef je een overdracht aan ouders. Ook het bijhouden van een persoonlijk geschreven dagboekje is belangrijk. Hierin benadruk je de specifieke ontwikkelingen of mooie momenten van het kind.

Door de dag heen zijn er allerlei activiteiten die je samen met de kinderen onderneemt zoals (buiten) spelen, wandelen, liedjes zingen en samen eten en drinken. Ook het verschonen, naar bed brengen en omkleden van kinderen hoort bij jouw rol als pedagogisch medewerker.

Nannies biedt bewust geen voor- en vroegschoolse educatie. Doordat de administratieve taken minimaal zijn heb jij de volledige focus voor de kinderen op de groep.

Wat heeft Nannies Kinderdagverblijven jou te bieden?

Naast dat je werkt bij een kinderdagverblijf waar aandacht, zorg en liefde voor kinderen centraal staan, krijg jij als medewerker ook de aandacht die je verdient. Er staat een team van collega’s voor jou klaar, op de groep én op kantoor. Je doet het allemaal samen. Verder biedt Nannies Kinderdagverblijven jou:
  • een goed salaris conform CAO Kinderopvang van € 2.393 - € 3.285, (bruto per maand, bij fulltime dienstverband), afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • een unieke blij en blijf bonusregeling;
  • 8% vakantiegeld;
  • een goede pensioenregeling via het PGGM;
  • 26 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband);
  • een onkostenvergoeding per dag;
  • overuren die worden uitbetaald én een toeslag voor de uren in de ochtend en de avond;
  • de mogelijkheid tot het volgen van een relevante cursus of opleiding;
  • gezellige uitjes met je eigen collega’s, zoals een etentje of een lekkere high tea;
  • ook zijn er voor de groepen nog tal van activiteiten die door Nannies worden aangeboden. Denk aan een nieuwjaarsborrel voor leidsters, ouders en kindjes, een zomerpicknick, een stamppotavond in de herfst of een Sinterklaasviering.
Wie ben jij?

Vrienden en familie omschrijven jou als enthousiast, sociaal en betrokken. Jouw hart ligt echt bij de kinderopvang en je wordt blij van het werken met kinderen. Daarnaast:
  • heb je minimaal een afgeronde mbo-niveau 3 opleiding waarmee je aan de slag mag als pedagogisch medewerker;
  • woon je in de omgeving van Elst, Nijmegen of Malden.
Waar ga je werken?

Nannies Kinderdagverblijven bestaat uit een team van circa 100 betrokken en gezellige collega’s die verdeeld over de vestigingen werken. Collega’s ondersteunen elkaar en delen de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de zorg. Nannies kijkt echt naar jou als persoon en de wensen die je hebt qua werken en doorgroeimogelijkheden. Ook wijkt Nannies positief af van de landelijke norm betreft de inzet van het aantal leidsters op de groep. Nannies zet meer medewerkers in. Hierdoor wordt de werkdruk lager. Iets wat bij andere organisaties nog wel eens snel vergeten wordt, is en blijft bij Nannies Kinderdagverblijven juist nu belangrijk.

Wij komen graag met jou in contact!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Bel of stuur me een berichtje via 06-81 01 97 66 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Twijfel je of je de juiste (voor)opleiding hebt, check het bij ons! Er zijn veel mogelijkheden. Sanne ondersteunt Nannies Kinderdagverblijven bij het wervings- en selectietraject. Een geschikte kandidaat komt direct in dienst bij Nannies.

Salaris

€ 2.393 - € 3.285 p/m
Bruto per maand, bij fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in