+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nijverdal.
Laad meer vacatures

Medewerker spouwmuurisolatie Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koers Oost Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In de omgeving van Enter zoeken we iemand die van aanpakken weet en niet bang is voor fysiek werk. Je gaat aan de slag als isolatie medewerker, waarbij je de kans krijgt om te leren en te groeien. Ervaring is niet nodig, want je wordt goed ingewerkt. Je werkt samen met een team en zorgt ervoor dat elke klus netjes wordt afgerond. Als je het goed doet, is er kans op een vast contract. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Door de toenemende drukte in de isolatie is een opdrachtgever van ons op zoek naar versterking binnen het bedrijf voor in de uitvoering. Het bedrijf bevindt zich in de omgeving van Enter. Wanneer jij handig bent en fysiek werk niet uit de weg gaat kan deze functie interessant zijn voor jou: ook zonder ervaring!

Hoe ziet jouw dag eruit? Als isolatie medewerker ga je in de ochtend op tijd op pad om de woningen van klanten te isoleren. Over het algemeen zijn de werkzaamheden in de nabije omgeving en krijg je de kans binnen het bedrijf om je te ontwikkelen onder leiding van een ervaren isolatie medewerker; je hoeft het dus niet alleen te doen. Je steekt direct je handen uit je mouwen en weet van aanpakken. Je hebt geen last van hoogtevrees en fysiek werk is voor jou geen probleem. Na het aanbrengen van de isolatie zitten je werkzaamheden er op. Dit betekent dat je vertrekt naar de volgende klant, maar natuurlijk niet voordat je je werkplek netjes hebt achtergelaten. Isoleren moet je natuurlijk wel eerst leren, dit gebeurd tijdens een inwerk periode. Daarom nodigen we je ook uit om te reageren op deze vacature wanneer je geen ervaring hebt in deze branche. In een goede inwerkperiode leer je de verschillende technieken van het vak kennen zodat je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Je wordt betaald conform de bouw cao.

Bij wederzijds bevallen kan je voor langere tijd in dienst komen onder een vast contract bij onze opdrachtgever. Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week. Interesse? Reageer dan snel via de sollicitatieknop of bel naar onze vestiging in Rijssen via 0548-745016.



Gevraagd

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Enter
  • Je bent een aanpakker
  • Je beschikt over Rijbewijs B
  • VCA Basis is een pré.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in