+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

C# Developer Moderne Bibliotheek Nijverdal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als C# Developer in deze rol werk je aan het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige, schaalbare .NET-applicaties voor boeiende RFID-oplossingen en cloudbased systemen. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat streeft naar het creeren van dynamische, multifunctionele omgevingen. Je gebruikt de nieuwste technologieen binnen .NET, Azure, Docker, en soms Java, afhankelijk van het project. Jouw inbreng is essentieel in het brainstormen over nieuwe ideeen en technische oplossingen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als C# Developer ontwerp en ontwikkel je in deze rol hoogwaardige, schaalbare .NET-applicaties voor RFID-oplossingen en cloudbased systemen. Samen met een multidisciplinair team, werk je aan het creëren van een dynamische, multifunctionele omgeving waar mensen kunnen leren, werken, ontdekken en verbinden. Je gebruikt de nieuwste technologieën binnen .NET, Azure, Docker, en soms Java, afhankelijk van het project. Jouw rol als C# Developer is essentieel in het brainstormen over nieuwe ideeën en het aandragen van technische oplossingen die onze visie ondersteunen.

Je gaat complexe technische uitdagingen aan, waarbij jij je als C# Developer richt op zowel de code als op de architectuur en het ontwerp om onze oplossingen robuust, veilig en schaalbaar te maken. Je draagt actief bij aan het continu verbeteren van ontwikkelprocessen, tools en technieken. Hierbij wordt je aangemoedigd om voorstellen te doen die  efficiëntie en effectiviteit kunnen verhogen. Daarnaast heb je als C# Developer recht de mogelijkheid om je technische en persoonlijke vaardigheden voortdurend te ontwikkelen, ondersteund door opleidingen, workshops en conferenties.



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring binnen C#.NET; 
  • Kennis en ervaring met Azure, Docker Java is een pré. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €2.800,- en de €3.500,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • Aangevuld met een interessante bonusregeling;
  • Ruime pensioensregeling; 
  • 32 vakantiedagen; 
  • Dagelijkse lunch verzorgd door de zaak;
  • De mogelijkheid tot een leaseauto en onbeperkte tankpas;
  • Parttime werken (32-36 uur) is mogelijk;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.


Bedrijfsomschrijving

In het hart van Nijverdal, Overijssel, bevindt zich dit vooruitstrevende technologiebedrijf, dat een kruispunt vormt waar innovatie, creativiteit en maatschappelijke impact samenkomen. Momenteel bouwen zij aan een dynamische, multifunctionele ruimte waar mensen kunnen leren, werken, ontdekken en verbinden. Oftewel de bibliotheek van de toekomst. Hier komen technische innovatie en maatschappelijke impact samen in een prestigieus product. Als onderdeel van dit team krijg je als C# Developer de kans om bij te dragen aan dit inspirerende project, waarmee je vormgeeft aan de toekomst van hoe mensen informatie consumeren en delen. De focus ligt dan ook op het creëren van RFID-oplossingen, cloudbased systemen en andere innovatieve technologieën die essentieel zijn voor het realiseren van deze nieuwe bibliotheekervaring.De organisatie kent een compact maar krachtig team van ongeveer 10 professionals die geloven in het maken van een positieve impact. De informele sfeer en open communicatie bevorderen een inclusieve werkomgeving waar teamwork en het delen van successen centraal staan. Innovatie is de kern van alle  projecten, wat betekent dat je als C# Developer altijd wordt uitgedaagd en aangemoedigd om met nieuwe ideeën te komen.Buiten het werk vinden ze het hier belangrijk dat medewerkers zich op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen. Daarom bieden ze uitgebreide mogelijkheden voor zowel professionele als persoonlijke groei. Door deel uit te maken van ons team, draag je niet alleen bij aan onze technologische projecten, maar ook aan een groter doel: het creëren van een ruimte die de manier waarop mensen leren en interacteren met informatie, fundamenteel zal veranderen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in