+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).

IT Cloud Administrator Noordwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Decos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

WANTED: IT CLOUD ADMINISTRATOR
Azure Cloud, Active Directory, Powershell en Windows Server zijn jou niet onbekend. We zoeken een IT Cloud professional die onze Cloud omgevingen kan beheren, laten groeien en verbeteringen kan doorvoeren maar ook helpt in de IT-ondersteuning richting collega’s.

WHO ARE WE?
Bij de Decos Technoloy Group werken wij met elkaar aan de wereld van morgen. Dat doen wij met onze merken Decos en Doclogic vanuit onze kantoren in Noordwijk, Meppel, Pune (India) en Toronto (Canada). Ons hoofdkantoor Decos is gevestigd in Noordwijk. Vanuit hier creëren wij slimme IT-oplossingen waarmee je effectief en efficiënt kunt samenwerken, dit doen wij voornamelijk voor overheidsorganisaties. Met onze verschillende applicaties, JOIN Zaak & Document, Fixi en JOIN Klantcontact, proberen we het mensen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat het aanvragen van bijvoorbeeld een evenementenvergunning of het melden van stormschade voor iedereen gemakkelijker wordt. Wij Decossers houden van vrijheid en werken op basis van empowerment, we vinden het belangrijk dat jij in je eigen kracht staat. Dit houdt in dat je veel vrijheid hebt om je werk samen met jouw Productowner en team vorm te geven. Hierbij komt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid kijken waarbij je met jouw proactieve houding zelf invloed hebt op jouw doelen en hoe jij deze gaat behalen.

WE ARE LOOKING FOR
… een enthousiaste, zelfstandige en startende IT-professional die graag onderdeel wil zijn van een internationaal IT team. In de rol van IT Cloud Administrator zul je je hoofdzakelijk bezighouden met back-up, disaster recovery en monitoring van onze producten. Je zult fungeren als de brug tussen de IT-afdeling en diverse andere afdelingen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en implementatie van onze software. Dit uit zich dus ook in het beheren van onze klantomgevingen. binnen deze rol zul je ook opdrachten voor klanten uitvoeren. Je hebt affiniteit met de bekende technologieën binnen IT zoals Azure, Kubernetes, Microsoft 365, Powershell en Windows. De snel veranderende IT-wereld volg jij op de voet en nieuwe kennis neem jij snel tot je. Binnen Decos zul je al snel eigen verantwoordelijkheid krijgen waardoor je jezelf snel ontwikkelt en een mooie bijdrage kan leveren in het team en daarmee aan Decos!

Gevraagd

SKILLS & REQUIREMENTS
  • Een enthousiaste en nieuwsgierige starter met verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent communicatief en een teamplayer;
  • Je houdt ervan om zelfstandig afwisselende dingen op te pakken;
  • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van IT;
  • Je bent 40 uur in de week beschikbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse uitstekend en je kan je goed verstaanbaar maken in het Engels;


Aanbod

WHAT'S IN IT FOR YOU?
Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, hiervoor stellen wij jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar en word je begeleid om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te behalen. Natuurlijk is er voor jou een laptop beschikbaar. Daarnaast hebben wij een flexibel werkplekbeleid, jij kan werken waar je wilt zolang dit maar in afstemming is met de klant, productowner en je team. Ook hebben wij een pensioen- en bonusregeling. Een leuk weetje; als jij 9 maanden in dienst bent dan heb jij de mogelijkheid om participaties te kopen want wij geloven in 'employee ownership'. Uiteraard proberen wij maandelijks leuke activiteiten met elkaar te ondernemen, weet jij een leuke activiteit? Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën.

WHEN: NOW!
Ben jij de gedreven IT Cloud Administrator die wij zoeken? Ben jij opzoek naar een vliegende start waarin je je breed gaat oriënteren binnen het IT werkveld? Stuur dan je motivatie en cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en vertel waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor Decos. Wie weet kom jij ons team versterken en verwelkomt Pepper, onze robot, je bij deze nieuwe stap in je carrière. Heb je vragen over deze functie? Neem voor meer info contact op met Sylvia de Jezus op +34 699347418.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in