+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijk (ZH).
Laad meer vacatures

(aankomend) Beveiligingstechnicus standplaats Noordwijk Noordwijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bavak Security Group

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Profiel Bavak
Bavak Beveiligingsgroep BV is de toonaangevende producent en leverancier van fysieke-, elektronische- en cyberbeveiligingsoplossingen. Samen met de klant creëren onze beveiligingsexperts de beste oplossingen voor de beveiligingsproblemen van vandaag. Bavak is een Nederlands technologiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft vestigingen in Nederland en de Verenigde Staten.
Bavak Security Group wordt gevormd door verschillende disciplines waaronder de afdeling Building Security Solutions (BSS). BSS is de afdeling die zich onder andere bezighoudt met het installeren en onderhouden van beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en inbraakdetectiesystemen. Daarnaast dragen zij zorg voor de integratie van componenten in securitymanagementsystemen. Voor de afdeling BSS zijn we op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen en deel wil uitmaken van één van de belangrijkste spelers in het veiligheidsdomein. Bavak innoveert en bouwt technologisch unieke hoogwaardige oplossingen.

Wat ga je doen bij ons?
Als Service Technicus ben je verantwoordelijk voor het installeren en onderhouden van de Hightech Security installaties en fungeer jij als aanspreekpunt naar onze klanten. Je functie is geen dag hetzelfde, waarbij je veel onderweg bent naar onze klanten in Nederland. Jij bent dan ook ons visitekaartje bij de klant! Je weet wat er speelt, onderhoudt contacten en levert net even dat beetje extra service. Je hebt nauw contact met de afdeling Planning, zodat je precies weet waar je naartoe gaat en wat je gaat doen. Samen met een team van 12 servicemonteurs, verzorg je 24/7 de storingsdiensten en ben je bereid om incidenteel werkzaamheden in het buitenland te verrichten. Het werken als Service Technicus biedt je de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het beveiligen van onze speciale klanten. Bavak heeft tenslotte, anders dan reguliere installateurs een zeer brede scope aan producten en oplossingen waar een echte techneut heel blij van wordt.

Gevraagd

Wat vragen wij van jou?
Om succesvol in deze functie te zijn vragen wij een afgeronde diploma Elektrotechniek of een MBO opleiding met technische achtergrond, aangevuld met het diploma MBV of TBV. Heb je geen technische opleiding, maar wel voldoende werkervaring? Reageer dan ook! Het is belangrijk dat je oog voor detail en kwaliteit hebt, klantgericht, vindingrijk en oplossingsgericht bent. Voor de functie geldt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief.

Aanbod

Wat biedt Bavak jou?
Je wordt onderdeel van een selecte groep van technische servicespecialisten. Een afwisselende en flexibele baan binnen een informeel, dynamisch, toonaangevend en groeiend bedrijf, waarbij je in een leuk team komt te werken. Wij denken graag met je mee en bieden ruimte voor ontwikkeling. Je bent veel onderweg waardoor je de beschikking krijgt over een service bus, welke je tevens mag gebruiken voor je woon-werkverkeer.
Daarnaast bieden wij je de volgende arbeidsvoorwaarden aan:
· Aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Technisch installatiebedrijf.
· Opbouw van pensioen bij Pensioenfonds Metaal en Techniek.
· 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
· 8,33% vakantiegeld.
- Servicebus (VW Transporter) welke je kan gebruiken voor je woon-werkverkeer.
· Ziekteverzuimbonus.
· Leasefietsregeling.
· Regelmatig gezellige personeelsfeesten.

Jouw nieuwe werkplek?
Samen met zo’n 100 collega’s werk je vanuit Noordwijk in opdracht van grote opdrachtgevers aan technische systemen die de veiligheid moeten garanderen. Daarmee bedoelen we de top-of-the-bill oplossingen die uniek in de wereld zijn. Mooie opdrachten in een MKB-omgeving waar men rechttoe rechtaan is en je alle collega’s nog bij naam kent. Nuchterheid siert je nieuwe werkomgeving die weliswaar aan zee, maar centraal in de randstad ligt. Je werkt veelal met ervaren collega’s, jong en oud, bij een organisatie die het bouwen van de oplossingen nog in eigen beheer heeft. Tastbaar werk, waar jij als Technicus bovenop zit en met jouw werk een onmisbare bijdrage levert aan het uiteindelijke product bij de klant. Iedere werknemer wordt gescreend en dient in het bezit te zijn van een geldige en actuele VOG-verklaring. Deze screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Heb jij een technische achtergrond en vind je het leuk om jouw kwaliteiten in te zetten bij onze klanten? Dan komen wij graag in contact met jou!
Wij zien jouw sollicitatie met CV graag tegemoet via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Mocht je nog vragen hebben kun je contact opnemen met Eveline Verhaar via 06-45 63 99 47 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in