+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Noordwijkerhout.
Laad meer vacatures

Lasser / Constructiebankwerker Noordwijkerhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Amsterdam | Flexibel

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Kom werken als lasser/constructiebankwerker bij een wereldwijde speler in machines voor kwekerijen. Je gaat aan de slag in een team van 6 collega's op een bruisende lasafdeling. Hier breng je machines tot leven met jouw vakmanschap. Je werkt voornamelijk met staal en RVS, waarbij je je vaardigheden in MIG/MAG en TIG-lassen kunt laten zien. Er is veel ruimte om te leren en te groeien in een modern, nieuw pand. In ons bedrijf is teamwork en jouw inbreng belangrijk. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Sta jij te popelen om deel uit te maken van een bekende wereldwijde speler die machines en systemen produceert voor kwekerijen wereldwijd? Als lasser/constructiebankwerker kom je te werken op onze bruisende lasafdeling, waar je samenwerkt met een team van 6 gedreven collega's. Nadat de lasersnijder en kantbank hun magie hebben verricht, is het jouw beurt om de machines tot leven te brengen. Aan de hand van nauwkeurige tekeningen en met behulp van mallen geef jij vorm aan onze hoogwaardige producten. Hechten, aflassen en slijpen behoren tot jouw dagelijkse taken, waarbij jouw vakmanschap het verschil maakt.

Je zult voornamelijk werken met staal en RVS, waarbij je jouw vaardigheden in MIG/MAG en TIG-lassen volledig kunt benutten. Of je nu een TIG-lasexpert bent of uitblinkt in MIG/MAG-lassen, er is volop ruimte om je te specialiseren in het gebied waar jij het beste in bent. Ons bedrijf is voortdurend bezig met vernieuwing en vooruitgang. Onze gereedschappen en apparatuur zijn onlangs geüpgraded en ons gloednieuwe pand verwelkomt je in een moderne en inspirerende werkomgeving.

Bij ons draait alles om teamwork en voortdurende verbetering. Maandelijks organiseren we een overleg waarin jij en je teamgenoten de kans krijgen om verbeteringen voor te stellen en ideeën te delen. Jouw stem telt en jouw bijdrage wordt gewaardeerd in onze dynamische organisatie.



Gevraagd

Bij ons is geen enkele dag hetzelfde - je begint misschien met bouwen en hechten, maar het kan net zo goed zijn dat je de rest van de dag bezig bent met hechten en het afwerken van je laswerk. Flexibiliteit is essentieel in deze rol, waar elke dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt.

Hier is een overzicht van wat we van je verwachten:

  • Vermogen om effectief in teamverband te werken.

  • Flexibel zijn en bereid zijn om verschillende taken op te pakken.

  • Een opleiding in metaalbewerking is een pluspunt, maar we waarderen vooral jouw ervaring en passie en toewijding om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien in je rol.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Jou toekomstige werkgever staat bekend om zijn familiaire sfeer en hecht veel waarde aan de input van collega's, wat bijdraagt aan het succes van ons proces.

Wat kun je verwachten?

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2700,- en € 3500,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

  • 25 vakantiedagen om te genieten van welverdiende rust. +ADV

  • Talloze kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf.

  • Een hecht en gezellig team waarin samenwerking centraal staat.

  • Een boeiende en afwisselende werkomgeving die elke dag nieuwe uitdagingen biedt.

Voel je je aangesproken? Aarzel dan niet en reageer snel! We kijken ernaar uit om van je te horen.
Dat kan door te reageren via deze vacature of bel naar: 0882352666 en vraag naar Lars!


Sollicitatieprocedure

Lars Haverbus088 - 235 26 66



Bedrijfsomschrijving

Werk maakt een belangrijk deel uit van je leven. Bij Connect gaat het om meer dan het vervullen van een vacature of opdracht. Wij begeleiden je niet alleen met je loopbaan maar kijken verder. ‘Mens en werk’ noemen we dit bij Connect. Met die mindset zetten we ons in voor specialisten in de techniek. Of het nu gaat om werk in loondienst of als zelfstandige.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in