+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nootdorp.
Laad meer vacatures

Begeleider klinisch jeugdcentrum Nootdorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zorgfabriek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.766 - € 3.861 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een klinisch jeugdcentrum zoeken we teamplayers die zich inzetten voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) verstandelijke beperking. Je werkt in een omgeving waar geen dag hetzelfde is, met een focus op sociaal-emotionele ontwikkeling en het uitvoeren van behandelplannen. De rol omvat onregelmatige diensten, waaronder avonden, nachten en weekends, en biedt de kans om echt het verschil te maken in het leven van deze doelgroep. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Voor een klinisch jeugdcentrum zijn wij op zoek naar teamplayers! Ben jij nieuwsgierig aangelegd, durf je verder te kijken dan enkel het gedrag en deins je niet terug voor kinderen en jongeren met een (meervoudige) verstandelijke beperking? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Is dit jouw werkplek?

Je werkt voor een organisatie die zich inzet voor kinderen. jongeren en volwassenen met een (ernstige, meervoudige) verstandelijke beperking. Van een woonvoorzieningen tot aan een dagopvang. Deze organisatie biedt verschillende soorten hulp aan. Dit alles om deze doelgroep zo goed mogelijk te begeleiden en ondersteunen in de maatschappij. Jij werkt specifiek voor een jeugdcentrum in regio Nootdorp. Dit jeugdcentrum bestaat uit verschillende kind- en jeugdwoningen waar gemiddeld 32 kinderen wonen. Daarnaast is er een logeeropvang en gespecialiseerde naschoolse opvang beschikbaar. Je werkt samen met jouw team, verschillende instanties, het gezin en andere betrokkenen van het kind of de jongere. Dit alles om deze groep kinderen en jongeren te ondersteunen en te stimuleren, zodat zij kunnen groeien binnen hun mogelijkheden. Jij als begeleider werkt specifiek met jongeren die een ernstige meervoudige verstandelijke beperking hebben. Het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van deze jongeren varieert van 6 maanden tot aan 36 maanden. Daarnaast kan er sprake zijn van moeilijk onverstaanbaar gedrag. Jij staat dan ook stevig in jouw schoenen. Samen met jouw team aan collega's draag jij zorg voor de uitvoer van de behandelplannen en begeleid je hen in hun dagelijkse activiteiten. Geen dag op dit klinische kindcentrum is hetzelfde!

*Voor deze functie geldt dat je onregelmatig werkt. Er wordt verwacht dat je naast dagdiensten ook beschikbaar bent voor avond- en nachtdiensten en weekenddiensten.


Jouw werkdag

In de ochtend heb je nog even lekker kunnen sporten voordat jij aan je middag- en avonddienst begint op vrijdag. Even voor één uur 's middags arriveer je op de behandelgroep waar jij meestal ingedeeld bent. Je start je dienst met een overdracht van jouw collega's. Cliënt x heeft een lastige ochtend gehad met veel boze buien. Inmiddels is de rust bij hem wedergekeerd. Voor jou belangrijk om te weten hoe deze ochtend precies is verlopen en of al helder is wat de aanleiding was van de boze bui. Nadat je een fijne overdracht hebt gehad met je collega's, start je met de dag op de groep. Aan de hand van het behandelplan van cliënt x ga jij al spelenderwijs aan de slag met de opgestelde doelen. Jullie zijn bezig om hem te leren aangeven wat hij wilt aan de hand van handgebaren en geluiden. Halverwege de middag is er een rustmoment. De jongeren krijgen wat fruit te eten. Altijd een gezellig moment van de dag. Jij helpt waar nodig bij het eten van het fruit.

Na het rustmoment staat er een overleg gepland met de ouders van cliënt x en de gedragswetenschapper van de groep.

Jullie bespreken hoe het op de groep gaat. Als begeleider heb je een signalerende functie. Jij kan dus de ouders en de gedragswetenschapper goed vertellen wat jij op de groep ziet gebeuren. Samen scherpen jullie het plan verder aan, zodat jullie als begeleiders hem zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Om 17:00 zijn de meeste jongeren weer opgehaald.

Jij sluit vervolgens aan bij de logeeropvang en ondersteunt daar jouw collega's. Weer even een andere setting en een groep jongeren. Gelukkig word je onder een kop koffie bijgepraat door een van jouw collega's. Daarna eet je nog even wat voordat de avond op de logeervoorziening voor jou start. Om 18:00 is het etenstijd voor de cliënten. Jij helpt weer waar nodig en kletst gezellig mee. De rest van de avond verloopt rustig. Jij helpt in de verzorging om de jongeren klaar te maken voor bed. Rond 20:30 voer jij enkele administratieve taken uit en rapporteer je bij verschillende cliënten hoe de dag is verlopen. Om 22:00 rijd je met een voldaan gevoel naar huis.



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding pedagogiek, sociaal werk of een soortgelijke opleiding;
  • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar;
  • Je bent bereidt om onregelmatige diensten te werken (avond, nacht en weekend);
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en je laat je niet snel uit het veld slaan.


Aanbod

  •  Een bruto maandsalaris tussen € 2.766 - € 3.861 op basis van 36 uur, conform cao gehandicaptenzorg FWG 45;
  •  Een contract voor 6 maanden met de intentie tot een vaste aanstelling na 6 maanden;
  •  Reiskostenvergoeding en gratis parkeren voor de deur; 
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Een goed inwerkprogramma en diverse trainingsmogelijkheden;
  • Persoonlijke begeleiding vanuit De Zorgfabriek
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in