+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Productie Montage Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WerkTalent

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
WerkTalent

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.500 p/m
  • Overwerktoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Jouw passie is hout, hout en nog eens hout! Jij houdt van hout! Je haalt voldoening uit je werk en hebt graag de verantwoordelijkheid over 'jouw' eigen machine? Heb je ervaring met houtbewerkingsmachines en wil je aan de slag binnen een leuk bedrijf?

Dit ga je doen

Een machinaal houtbewerker is iemand die hout en plaatmaterialen bewerkt om ze geschikt te maken voor bijvoorbeeld kozijnen, trappen, meubels en vloeren. Machinaal houtbewerkers gebruiken hiervoor verschillende houtbewerkingsmachines, waarmee ze het materialen schuren, zagen, en vormgeven. Maar steeds vaker gebeurt dit ook door een computergestuurde machine.

Als machinaal houtbewerker bewerk je hout en plaatmateriaal dat bedoeld is voor de timmerindustrie of voor de meubelindustrie. Dat doe je met houtbewerkingsmachines, met zagen en met vlakbanken.

Bij dit bedrijf ben je als machinebediener van een vierzijdige schaafmachine verantwoordelijk voor het verwerken van diverse klantorders. Daarnaast houd je je o.a. bezig met:

  • Controleren van de onderdelen
  • Je stelt en bedient de geavanceerde vierzijdige schaafmachines 
  • Je zorgt voor een kwalitatief goed product 
  • Kwaliteit en kwantiteit bewaken

Bij de CNC-machine haal je de tekeningen in het systeem op. Je stelt de machine in past evt. je de tools aan. Het hout wordt handmatig in de machines gelegd, de rest gebeurt machinaal.

Je staat meestal met zijn tweeën bij een machine. 

Je werkdagen zijn overdag van maandag tot en met donderdag van 7u30 tot 16u30 en op vrijdag 7u30 tot 15u30.


Dit krijg je

Een interessante baan bij een mooi bedrijf waar men aandacht heeft voor medewerkers!

Een schone werkomgeving met een hele fijne werksfeer waar het de hele dag lekker naar hout ruikt! De voertaal is Nederlands. 

Daarnaast mag je het volgende verwachten:

  • Een bruto maandsalaris van €2.300 - €2.500
  • Reiskostenvergoeding
  • Overwerktoeslag
  • Een Fulltime baan met uitzicht op vast
Dit ben je

Om succes te boeken in deze functie, helpt het natuurlijk dat je fysiek in orde bent en je de Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst. 

Verder vragen wij het volgende:

  • Je beschikt over een VMBO diploma en/ of je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent flexibel, weet je van aanpakken en kunt in teamverband werken 
  • Kwaliteit is vanzelfsprekend voor je en je kunt accuraat werken

Als je ervaring hebt met hout en/ of met machinaal zagen of timmeren is dat zeker een groot voordeel.


Hier ga je werken

Dit familiebedrijf bevindt zich in Nuenen en levert ruw en bewerkt vurenhout. Leveringen variërend van één plank tot volle vrachten, al dan niet rechtstreeks vanuit het land van herkomst. Met een doorlopend beschikbare voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout is deze houthandel de grootste vurenhoutleverancier in de Benelux. 

Deze voorraadpositie maakt snelle levering aan de houthandel en houtverwerkende industrie mogelijk. Met het op voorraad houden van alle denkbare maatvoeringen en houtkwaliteiten profiteert een toenemend aantal relaties van de logistieke voordelen die dit bedrijf te bieden heeft. 

De krachtige combinatie van volumehandel, voorraadbeheer en maatwerkproductie - bestaande uit alle specialistische houtbewerkingen - maakt van dit bedrijf een totaalleverancier in vurenhout.

Passie voor hout en gewoon doen waar je goed in bent zijn twee onderscheidende factoren van dit bedrijf. De belangrijkste pijler van succes is misschien wel de kracht van het familiebedrijf, waaraan inmiddels de 6e generatie leiding geeft. Door te blijven investeren in mensen, kennis en innovatie waarborgt dit bedrijf met ruim 150 loyale collega’s de continuïteit en kwaliteit van haar producten en diensten.  

Dit familiebedrijf maakt deel uit van een groep bedrijven, met een hoofdvestiging in Eindhoven. Dat betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie en dat kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.
Zij behoren tot de wereldwijde top op het gebied van hightech verpakkingen en tooling. Ze ontwikkelen, cleanen, produceren en beheren de logistieke stroom van verpakkingen voor hoogwaardige industriële producten. Zeer kwetsbare, kostbare onderdelen krijgen hierbij de bescherming die zij nodig hebben tijdens transport over de hele wereld. De kracht zit in de totaaloplossing. Ze ontwikkelen niet alleen klantspecifieke verpakkingsmaterialen, maar verzorgen het gehele traject.

Voor meer info over dit (en het moeder-) bedrijf, kijk snel op  


Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Machinaal Houtbewerker in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken tijdens dit intakegesprek jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en het bedrijf. Bij een positieve uitkomst introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. 

Ben jij erop gebrand om deze functie te gaan bekleden? onder of bel even met onze vestiging Eindhoven via 040-303 0988. Je kunt mij ook bereiken via WhatsApp op 06-30099526!  

Het praat gemakkelijker als we je cv kunnen inzien. Dus mocht je vragen hebben, stuur mij dan a.u.b. ook je CV eerst even door via de knop 'Stuur e-mail' hier rechtsboven.  

Ik hoor graag van je!  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in