+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Stagiair technicus engineering (BOL) Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Boink Project- & Energiemanagement

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage / Traineeship

Vacatureomschrijving

Wil jij leren van deskundige collega's, werken aan de tofste projecten terwijl je geld verdient en je diploma behaald? Ben jij leergierig, enthousiast en ben je benieuwd wat er achter de schermen gebeurt in de adviseurswereld als het aankomt op installatietechniek? Dan willen we graag kennismaken met jou!

Binnen de advieswereld zijn er verschillende ontwerpfases, en in deze fases werk je het ontwerp uit van concept naar definitief. Dit doe je in samenspraak met de projectleider, architect en de constructeur, ofwel het projectteam. Gezamenlijk zorg je ervoor dat de wensen van de opdrachtgever ingevuld worden.
Je voert voorbereidende werkzaamheden uit zoals het maken van tekeningen, berekeningen en omschrijft de hoofdcomponenten welke van toepassing zijn op het project. Samen zorg je ervoor dat de installaties zodanig worden uitgewerkt zodat een aannemer met de installateur het project in uitvoering kan nemen.

Gevraagd

Wij zoeken iemand die:
Voor het werk wat wij verrichten en de branche waarin wij opereren is het belangrijk dat iemand een teamplayer is, je hebt namelijk veel contact met directe collega's en externe partijen. Daarnaast dien je goed zelfstandig te kunnen werken, je dient nauwkeurig te werk te kunnen gaan gezien de details belangrijk zijn, affiniteit te hebben met het voeren van gesprekken, en een goede dosis verantwoordelijkheidsgevoel te bezitten.

Aanbod

Wij bieden:
Bij BPEM zijn wij naast enthousiaste stagiaires ook opzoek naar invulling voor vast personeel. Loop je bij ons stage en ga je afstuderen? Dan is er de mogelijkheid om eventueel in dienst te treden. Je komt te werken in een informele werkomgeving met korte lijntjes, alle deuren staan voor je open.

Uren

24 - 40 uur
Aantal uren in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in