+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Product marketeer Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een creatieve freak? Nou, top! Dan pas je namelijk helemaal in deze vacature! Stage Freaks, een toonaangevend bedrijf in de entertainmentindustrie, zoekt een enthousiaste Product Marketeer om het team te versterken. Als Product Marketeer bij Stage Freaks & Safety Freaks ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die de zichtbaarheid en verkoop van hoogwaardige producten vergroten.

Stage Freaks is een innovatieve speler in de wereld van podiumtechnologie en entertainmentapparatuur. Ze leveren hoogwaardige producten en oplossingen aan professionals in de entertainmentbranche, variërend van theaterproducties en concerten tot evenementen en live shows. Met het label Safetyfreaks bedienen ze de bouw- en industrie. En met het label 4Toolfreaks ontwikkelt het bedrijf producten om je gereedschappen handig bij je te kunnen dragen en klimmaterialen voor industriële toepassingen.

Het is natuurlijk van groot belang dat alles goed op de website staat, maar goed wil niet meteen zeggen saai. Daarom is het aan jou om de producten op een goede, maar ook verfrissende manier op de site te zetten. Je bent de drijvende kracht achter de positionering en promotie van de producten. In deze functie is een creatieve mindset en oog voor detail belangrijk, maar dat zal jou niets verbazen. Je weet als geen ander. Daarnaast gaan we ervan uit dat je analytisch vaardig bent, wel zo handig om te kunnen aflezen welke marketingstrategie wel werkt en welke niet. Samenwerken vind je geen probleem. Gezellig onder de mensen komen houd je wel van, maar ook in een groep kun jij effectief werken.

Wat tegenwoordig niet meer weg te denken is, is dat je goed bent in Engels, zo ook bij deze functie. Ik hoor het je denken: huh, maar ik zit toch op kantoor om producten op de site te zetten met een leuke twist. Zijn de teams waarmee ik samenwerk Engels dan? Nee, de site gaat later dit jaar naar het Engels vertaald worden. En het zou wel zo fijn zijn als je dat ook kan zonder de hulp van Chatgpt of Google Translate 😉

Natuurlijk bieden wij jou ook van alles, om te beginnen bieden we jou een baan aan! Bofkont ben je ook, hè? Daarnaast krijg je gewoon betaald voor je werk en om het af te toppen heb je ook nog allerlei secundaire arbeidsvoorwaarden. Het lijkt wel alsof jij altijd een 6 gooit!

Volgens mij hadden we jouw naam ook wel boven deze vacature kunnen zetten, toch? Dat dacht ik al. Solliciteren kan door een belletje naar 040 711 40 70. Je kunt ook rechtstreeks met Barrie appen op het nummer 06 18 47 97 46. Je mag natuurlijk ook gewoon je cv mailen naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
 
Dutch speaking required 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in