+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Coördinator Ecologie Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tritium Advies

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Zou je graag werken voor een betrokken werkgever met een directe impact op het welzijn van mens, natuur en milieu? Dan ben je bij Tritium Advies op de juiste plek. Steeds meer bedrijven, particulieren en overheden weten ons voor grondig onderzoek omtrent veilig wonen, werken en leven te vinden. Aan werk dan ook geen gebrek! Zit jij te wachten op een mooie, verantwoordelijke functie bij een groeiend bedrijf? Fijn, want die hebben we voor het grijpen! Wij zijn op zoek naar een coordinator ecologie die de kar gaat trekken van onze ecologische afdeling en het team verder uitbouwt. Word jij hun nieuwe coach?


Jouw nieuwe baan

De functietitel verklapt het al enigszins: jij gaat een team van ecologen leiden.  Het is jouw dankbare taak om ervoor te zorgen dat het team goed functioneert en presteert. Dat gaat het beste in een prettige en open werksfeer. Dit alles doe je niet vanaf de zijlijn; zelf mag je ook je passie voor de natuur verder uitbouwen. Want het is de bedoeling dat je zelf ook meewerkt, waarbij je collega’s ook op jouw expertise kunnen bouwen. Ook werk je veel samen met andere coordinatoren. Samen zorgen jullie dat Tritium Advies een gezonde toekomst tegemoet gaat.

Om wat voor projecten het gaat? Nou die verschillen nogal! Korte projecten, lange projecten: we hebben ze allemaal. Van ecologische quickscans tot en met ontheffingentrajecten met meerdere soorten en alles daartussenin. Over een gebrek aan variatie zul je niet snel klagen. Wat wel vaststaat: onze projecten hebben alles te maken met veilig wonen, werken en leven.  Alles met evenwicht tussen ecologie, economie en bescherming van de natuur.


Dit vragen we van jou

Om de kans op een prettige en langdurige samenwerking zo groot mogelijk te maken, hebben we een kort wensenlijstje gemaakt. Kun je achter alle drie de punten een vinkje zetten? Dan sta je er goed op als je besluit te solliciteren!

Onze ideale nieuwe collega:

  • heeft hbo-/wo-werk- en denkniveau;
  • brengt al minstens vijf jaar (grotere) ecologie projecten tot een happy end;
  • heeft affiniteit met het aansturen en coachen van een team.

Vind jij dat jij de allerbeste persoon bent voor deze functie, maar heb je nog niet over de benodigde werkervaring? Dan dagen we jou uit om ons ervan te overtuigen dat we jou tóch aan moeten nemen.


Hoe ziet je werkomgeving eruit?

Naast een uitdagende en verantwoordelijke rol waarin je het verschil kunt maken op operationeel en strategisch niveau, biedt Tritium uitstekende salaris- en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je achtergrond, ervaring en toegevoegde waarde. Tritium biedt een inspirerende werkomgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Bij Tritium zijn de meest oprechte pluspunten afkomstig van onze collega’s. We hebben ze hieronder op een rijtje gezet:

  • Onze medewerkers (het zijn er ongeveer 75) zijn zeer tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Zaken als de mooie winstuitkering en de mogelijkheid tot flexibel werken vallen in de smaak.
  • De directe communicatie en korte lijnen worden als prettig ervaren, medewerkers waarderen de vrijheid en de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan hun functie, en roemen de prettige, informele sfeer;
  • Onze collega’s prijzen onze teamgeest. Bovendien zijn we een platte organisatie, wat betekent dat wij snel kunnen schakelen.
  • De projecten die we draaien, worden uitdagend genoemd. Dat zijn ze trouwens ook.
  • Jouw gezondheid is ontzettend belangrijk voor ons. Via het TritiumFit programma motiveren en enhousiasmeren wij jou om in vorm en fit te blijven.
  • Jouw ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding, vaardigheidstrainingen en vakinhoudelijke cursussen aan via de Tritium Academy;
  • Last but not least: we hebben regelmatig tijd voor ontspanning en gezelligheid, zoals onze Tritium-activiteiten, borrels, spelletjesavonden en buitenlandse reizen met het hele team.
Solliciteer als senior projectleider ecologie

Ben jij die senior projectleider ecologie die anderen laat excelleren en waar onze opdrachtgevers graag een blokje voor omrijden? Mail dan snel jouw cv en motivatiebrief naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en hopelijk zitten we snel samen aan de koffie!


Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure of heb je een vraag over Tritium Advies? Neem dan contact op met Angelique Steevens via het nummer 088 44 02 900. Wil je ervaren hoe het is om bij Tritium te werken? Lees dan hier de verhalen van onze medewerkers. Zoek je toch een andere uitdaging? Bekijk dan onze andere vacatures!



Gevraagd

Hbo- en/of WO niveau
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in