+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuenen.
Laad meer vacatures

Auto Ombouwer Nuenen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,43 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken met gereedschap en heb je interesse in auto's? We zoeken een Auto Ombouwer die van aanpakken weet. Je werkt zelfstandig en elke dag is anders. Je zorgt ervoor dat nieuwe auto's perfect de werkplaats verlaten. We bieden een mooie kans om deel uit te maken van een team dat gaat voor perfectie. Je krijgt een goed salaris en we helpen je graag om verder te groeien in je werk. Kom jij ons team versterken? Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij handig met gereedschap, hou je van precisiewerk en spreekt de autowereld jou aan? Timing Uitzendbureau is op zoek naar een Auto Ombouwer in Nuenen voor 38 uur per week. In deze functie wordt jouw technische inzicht, oog voor kwaliteit en vakmanschap hoog gewaardeerd. Jij levert een mooie bijdrage aan het eindproduct, weet hoe je moet meten en kunt tekeningen lezen. Jouw werkdag als Auto Ombouwer is afwisselend. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging waarin je zelfstandig te werk gaat. Met behulp van digitale handleidingen en je handigheid, zorg je dat splinternieuwe auto's piekfijn de werkplaats verlaten. Maar ook collegialiteit en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Wil je deel uitmaken van een collegiaal en ambitieus team dat streeft naar perfectie in elk project? Wacht niet langer, en solliciteer!

Wij bieden:

Wij zijn op zoek naar een bevlogen Auto Ombouwer voor 38 uur per week in Nuenen. Heb je al ervaring? Dan belonen we je bij ons met een hoger salaris. Als waardevolle toevoeging aan ons team bied je onmisbare expertise en draag je bij aan het leveren van topkwaliteit. Bij ons vind je de optimale werk-privébalans. We geloven in het belang van betrokkenheid op lange termijn en ondersteunen je daarom in het meeste uit je carrière halen. Jij als persoon brengt collegialiteit, zelfstandigheid en respect naar het team en bent in staat om duidelijk te communiceren in het Nederlands. We verwachten van jou dat je na een korte inwerkperiode zelfstandig kunt werken aan je eigen opdrachten. Daarnaast kun jij tekeningen lezen en werken volgens een digitale ombouwhandleiding, en heb je basiskennis van het Engels. Je bent bedreven met alle soorten gereedschappen en hebt oog voor kwaliteit. Als Auto Ombouwer bij ons, ontvang je €15,43 bruto per uur. Kortom, als jij een gedreven kandidaat bent met gezond boerenverstand, dan willen wij jou in ons team! Dus, ben jij klaar om aan de slag te gaan? Solliciteer nu!

Wij vragen:

Als Auto Ombouwer bij Timing Uitzendbureau in Nuenen speel jij een essentiële rol. Je bent verantwoordelijk voor het perfectioneren van voertuigen en het geven van een nieuwe look en feel. Jij maakt het verschil door jouw precisie, creativiteit en passie voor techniek. De ideale kandidaat komt aan de volgende eisen tegemoet: • Je hebt minimaal een MBO-diploma in de richting van autotechniek;
• Fysiek in goede conditie om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal en basis Engels. Ben jij de toegewijde professional die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 0492- 555 050!

Waar ga je werken:

Ben jij onze nieuwe Auto Ombouwer bij dit bedrijf in Nuenen? In dit dynamische team draag je bij aan onze missie om mensen aan het beste Werk op Maat te helpen. Jouw inzet en vakmanschap versterken ons team. Bij ons heerst een inclusieve en teamgerichte sfeer waarin plek is voor iedereen. Ben je klaar om te groeien en een verschil te maken in de wereld van werk? Sluit je dan aan bij Timing - waar we niet alleen jou, maar ook onze klanten vooruit helpen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in