+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nuland.
Laad meer vacatures

Engineer / Calculator Nuland

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Introductie

We geloven sterk in de kracht van samenwerking om het optimale resultaat te bereiken. Daarom omarmen we graag samenwerking in al haar vormen, op alle niveaus. Of het nu gaat om samenwerking met onze opdrachtgevers, leveranciers, of onze eigen teamleden, we streven altijd naar het allerbeste resultaat. Ons streven is 100% tevredenheid, en we blijven toegewijd om dit elke dag opnieuw te bereiken. We zetten vol in!

Ben jij een engineer/ calculator met ervaring en de passie voor samenwerken en het behalen van het beste resultaat? Aarzel dan niet en lees verder, solliciteer vandaag nog!


Organisatie

Als engineer/ calculator maak je deel uit van het team van de E-installaties afdeling. Deze afdeling blijft gestaag groeien en bestaat momenteel uit ongeveer 14 collega's op kantoor en 10 directe collega's op de bouw. Het team omvat zowel ervaren professionals als jonge, leergierige talenten. Dagelijks werk je nauw samen met dit diverse team aan uitdagende projecten. Samen met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers streven we altijd naar het allerbeste resultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, monteren en onderhouden van technische installaties in hotels, restaurants en kantoren. Onze projecten variëren van samenwerkingen met grote nationale ketens tot ondersteuning van lokale horecaondernemingen. Kwaliteit, duurzaamheid en het bijhouden van de nieuwste ontwikkelingen zijn kernwaarden binnen onze organisatie.

Bij ons kom je terecht in een informele en professionele werkomgeving waar een goede sfeer hoog in het vaandel staat. Onze personeelsvereniging organiseert jaarlijks diverse activiteiten om dit te bevorderen.


Functie

Wat ga je doen?

Je wordt een waardevol lid van ons hechte team, toegewijd aan de groei en vooruitgang van ons bedrijf. Of het nu gaat om een eenvoudige klus of het bouwen van een geheel nieuw hotel met de nieuwste technologieën, samen zijn we verantwoordelijk voor het succes.

In de rol van Engineer / Calculator zul je belast zijn met het ontwerpen en ontwikkelen van technische installaties. Hierbij zul je kostencalculaties opstellen voor de uit te voeren werkzaamheden, inclusief eventuele aanvullende of verminderde werkzaamheden. Je zult technische ondersteuning bieden aan je collega's op het bedrijfsbureau en aan de projectleiders. Bovendien fungeer je als de verbindingspersoon tussen de projectleiding, de werkvoorbereiding en de tekenafdeling.


Functie eisen

Wij hechten veel waarde aan zowel zelfstandigheid als de capaciteit om een verbindende rol te vervullen binnen een gevarieerd team van collega's.

Je dient flexibel te zijn en je niet snel uit het veld te laten slaan.

Daarnaast is cijfermatig en technisch inzicht essentieel, en precisie staat hoog in het vaandel.

Je denkt voortdurend in termen van kansen en oplossingen om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn. Een achtergrond op MBO4- of HBO-niveau wordt vereist. Hoewel specifieke ervaring in de branche en bekendheid met Syntess Atrium geen doorslaggevende vereisten zijn, worden deze kwalificaties wel als positieve punten beschouwd.

We moedigen tevens schoolverlaters en elektromonteurs aan die de volgende stap in hun carrière willen zetten om te solliciteren.


Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden jou een fijne baan in een dynamische, informele, nieuwsgierige en leergierige organisatie.
  • We spreken samen een prima salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten, en je neemt deel aan de pensioenregeling voor Metaal & Techniek;
  • Fulltime / parttime functie bespreekbaar;
  • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen;
  • Je krijgt de benodigde opleidingen en trainingen;
  • Je wordt aangemeld bij een goed pensioenfonds, namelijk MT pensioen;
  • Je kunt bij een personeelsvereniging, die leuke uitjes verzorgt;
  • Je werkt op een geweldige plek in een ruim opgezet en duurzaam kantoor.
  • De overige arbeidsvoorwaarden bespreken we met jou persoonlijk.
Sollicitatie

Neem voor meer info contact op met Rachella Posthuma, jouw contactpersoon voor de vacature.

Telefoonnummer: 013-3036008

Email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in