+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Monteur Brandmeldinstallatie Nuland

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Wil je carrière maken binnen de brand en beveiligingsbranche en zoek je een uitdaging met een goed salaris en een fijne werksfeer? Wij nodigen je graag uit deze vacature te bekijken. Ben je geïnteresseerd? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden door te nemen.


Organisatie

Wij zijn een modern installatiebedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle mogelijke technische installaties voor vrijwel alle professionele gebruikers. Van grootkeukentechniek tot klimaattechniek en van meterkast tot het monteren van de armaturen. Wij zijn meesters in het afleveren van turnkey projecten. Je treft bij ons een vlakke organisatie aan zonder onnodig ingewikkelde management niveaus. We staan allemaal met beide voeten op de grond, het liefst zelfs in de klei en wij werken keihard aan alle prachtige projecten die we bouwen. Onze corebusiness is de hospitality branche. Op vrijwel alle locaties waar eten, drinken, vergaderen en slapen het verdienmodel van de ondernemer bepalen, daar tref je onze professionele systemen aan en voelen wij ons erg op ons gemak. Onze opdrachtgever is dan ook een zeer bekende speler in de horeca- en Leisure branche en werkt intensief samen met enkele van de grootste ketens van Nederland. Wij zijn sinds eind 2018 gevestigd in een splinternieuw gerecycled pand in Nuland. We werken momenteel met ruim 40 mensen aan al onze prachtige projecten en kijken continu naar de toekomst. Samen innoveren, groeien, leren en werken. In ons hypermoderne pand tref je onze kantoren aan, maar ook onze eigen werkplaatsen voor de bouw van professionele bedrijfskeukens en alles op het gebied van metaal en RVS.


Functie

Je gaat onderdeel uitmaken van een hecht team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Van een eenvoudige klus tot het bouwen van een compleet hotel met de nieuwste technieken; samen maken wij het. Als Service Monteur Brandmeldinstallatie voer je onderhoudswerkzaamheden uit, stel je de diagnose van storingen en verhelp je deze storingen zelfstandig. Je stemt de werkzaamheden af met de klant en biedt de klant oplossingen voor verbetering van de installatie. Ook ontwerp/engineer je specifieke installaties. Doordat jij ervoor zorgt dat de brandmeldinstallaties goed werken, worden de gevolgen van een eventuele brand tot een minimum beperkt.


Functie eisen

Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken maar ook een verbindende rol kunt spelen in een divers team van collega’s. Je bent flexibel en laat jezelf niet zomaar gek maken. Jij hebt technisch inzicht en werkt secuur. Je denkt altijd in mogelijkheden en oplossingen om ervoor te zorgen dat klanten 100% tevreden zijn. Je hebt een MBO achtergrond en hebt cursussen en/of trainingen gevolgd op het gebied van Brandmeldinstallaties of bent bereid deze te gaan volgen. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring in een soortgelijke functie is niet essentieel maar wel mooi meegenomen.


Aanbod

Wij bieden jou:

  • Een afwisselende baan, mooiste projecten door het hele land
  • Een GOED salaris
  • Fulltime / parttime functie bespreekbaar
  • Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een geweldige werkplek in een ruim opgezet en duurzaam kantoor met een goed uitgeruste werkplaats
Sollicitatie

Telefoonnummer: 013-3036008 of solliciteer direct!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in