+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Numansdorp.
Laad meer vacatures

Junior Electrical Engineer - Numansdorp Numansdorp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 p/m

Vacature in het kort

Als Electrical Engineer in ons team werk je aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe technische uitdagingen. Je draagt bij aan het ontwerp, de berekeningen, en het testen van elektrische systemen. We bieden een competitief salaris, jaarlijkse prestatiebonus, vakantiegeld, flexibele werktijden, en uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke groei door trainingen. Jouw rol is essentieel in het realiseren van hoogwaardige, betrouwbare apparatuur voor boten en meer, binnen een vriendelijk team dat waarde hecht aan werkplezier. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wat ga je doen als Junior Electrical Engineer?Als Electrical Engineer werk je nauw samen met ervaren ingenieurs en verkoopteams om eenvoudige en effectieve oplossingen te ontwikkelen en te implementeren voor complexe technische uitdagingen. Je verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen van elektrische systemen, het maken van initiële schetsen en schema's. Daarnaast voer je de nodige elektrische berekeningen uit, ontwikkel en verfijn je de systemen om te voldoen aan specifieke normen en eisen, los je elektrische problemen op, neem je deel aan de testfase van elektronische systemen en werk je samen met interdisciplinaire teams om de succesvolle afronding van projecten te waarborgen.

Baanaanbod
Wat krijg je aangeboden als Junior Electrical Engineer?Je salaris ligt tussen €2.900
•€3.900 bruto per maand, op basis van 40 uur;Een jaarlijkse bonus (5% tot 10% van jaarsalaris) afhankelijk van prestaties;8% Vakantiegeld;Flexibele werktijden;Mogelijkheden voor groei door middel van trainingen en cursussen.

Functie-eisen
Wat wordt er van je verwacht als Junior Electrical Engineer?Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;Je hebt een opleiding in Electrical Engineering of Mechatronics;Je hebt kennis van E-plan;Je hebt sterke communicatieve vaardigheden;Je bent flexibel met incidenteel reizen.

Bedrijfsprofiel
Waar kom je te werken als Junior Electrical Engineer? Je wordt lid van een vriendelijk team dat echt waarde hecht aan werkplezier. Dit familiebedrijf houdt van een prettige werksfeer en samenwerken. Je gaat samenwerken met deskundige collega's die graag technische puzzels oplossen. Bij het bedrijf gaat het niet alleen om het maken van producten; het gaat er vooral om goede relaties op te bouwen met klanten. Je speelt een belangrijke rol in projecten, waar het team altijd vraagt: "Waarvoor is de apparatuur nodig?" Het bedrijf maakt hoogwaardige, betrouwbare uitrusting voor boten en meer. Ze bieden een mix van hydraulische lieren, apparatuur en andere coole spullen aan. Naarmate het bedrijf groeit, behoudt het team nog steeds een familiegevoel. Denk aan samen genieten van een kopje koffie en heerlijke zelfgemaakte soep. Als je deel wilt uitmaken van een leuk en hardwerkend team dat geeft om je vaardigheden en groei, dan wil het bedrijf graag van je horen. Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand voor wie deze vacature op maat is gemaakt? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in