+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
Laad meer vacatures

Lasrobot operator Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

www.bureautechniek.nl

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Weet jij hoe je zelfstandig machines en lasrobots moet bedienen en is de productieomgeving voor jou geen onbekend terrein? Dan is deze verantwoordelijke functie als lasrobot operator wat voor jou!

Weet jij hoe je zelfstandig machines en lasrobots moet bedienen en is de productieomgeving voor jou geen onbekend terrein? Dan is deze verantwoordelijke functie als lasrobot operator wat voor jou! 

Als lasrobot operator ga jij aan de slag met het bedienen van de machines op de afdeling van de productie. Door jouw eerdere ervaring binnen een productieomgeving is dit voor jou geen onbekend terrein. Het is dan ook een pré als jij ervaring hebt in het lassen.

De werkorders die binnen komen pak jij op. Verder is jouw taak om de CNC-gestuurde Lasrobots zelfstandig te bedienen en eventueel bij product wissels om te bouwen. Jij houdt er van om zelfstandig aan de slag te gaan en werkt dan ook hard.

Wanneer je al enige ervaring hebt met het lassen, pak jij dit werk nog sneller op. Je signaleert verstoringen die in de productie langs komen en controleert deze op een goede kwaliteit. Jij bent als lasrobot operator verantwoordelijk voor de productie, de kwaliteit en de administratie rondom al de machines op de afdeling. 

Door jouw affiniteit met techniek, zit jij hier écht op je plek als lasrobot operator. Daarnaast zijn er binnen dit bedrijf mogelijkheden om te rouleren binnen de afdeling productie zodat jij breder inzetbaar wordt en kennis krijgt over het gehele proces binnen de productie.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezonde organisatie met ongeveer 45 medewerkers die al meer dan 90 jaar meegaat. Ze bevinden zich op de Nederlandse markt maar ook deels op de internationale markt. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en monteren van straatmeubilair. Voorbeelden hiervan zijn projecten voor fietsstallingen op stations of zitmogelijkheden in parken en steden. Ze onderscheiden zich door uniek maatwerk te leveren naar de wensen van de klant. Het is een sociale organisatie met een nuchtere kijk op zaken. 

De sfeer is hier informeel en samen met jouw hardwerkende collega's gaan jullie aan de slag binnen de productie. Het team van productie bestaat uit ongeveer 25 man waar jij als lasrobot operator onderdeel van gaat zijn!


Wat wij bieden
  • Salaris van €2300,- tot €3000,- bruto per maand op basis van ervaring;
  • Het delen van jouw kennis en kunde wordt gewaardeerd;
  • Opleidingsbudget aangeboden door Bureau Techniek;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Werken binnen een klein bedrijf waar je de voordelen krijgt van een grote organisatie.
Wat wij vragen
  • Bereid om te werken in ploegendienst en met verlengde werktijden;
  • Professionele houding;
  • Affiniteit met techniek.
Overige informatie

Spreekt deze functie jou aan en wil jij solliciteren? Reageer dan via onderstaand formulier of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.! Voor vragen kan je bellen met Marjolein Korenromp (+31 682410816).

Wanneer wij jou cv hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en gaan graag in gesprek. Sluit de functie aan op jouw wensen? Dan wordt er een gesprek ingepland bij de opdrachtgever en wie weet ga jij hier binnenkort aan de slag als lasrobot operator!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in