+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Zorgregisseur Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GOED.

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.884 - € 3.826 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een deskundige zorgregisseur met een afgeronde opleiding in Verpleegkunde, en wil je een positief verschil maken voor mensen met (niet-)aangeboren hersenletsel? Ben je bereid om net dat extra stapje te zetten en streef je altijd naar de best mogelijke zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw rol Als zorgregisseur coördineer je de zorgverlening en bewaak je de kwaliteit en voortgang van het zorgproces. Je werkt met cliënten met (niet-)aangeboren hersenletsel, waarbij je digitale zorgplannen opstelt, evalueert en zo nodig bijstelt. Hierbij is het streven om de cliënt zo zelfstandig mogelijk te laten leven, waarbij je actief het netwerk (naasten) betrekt bij de zorg.

Op onze (woon)locaties bieden wij optimale zorg en begeleiding, waarbij jij het gehele proces overziet en coördineert. Ook draag je zorg voor nauwkeurige documentatie in het zorgdossier en werk je nauw samen met alle betrokken partijen, zoals vrijwilligers, dagbesteding en eerstelijns-behandelaren.

Jij weet hoe het zorgplan het beste uitgevoerd kan worden en adviseert, coacht en ondersteunt je teamleden hierin. Wat hebben zij nodig en tegen welke uitdagingen lopen zij aan?

De teammanager van de locatie is je leidinggevende. Je werkt voornamelijk op werkdagen en incidenteel in de avond en/of het weekend. Bij een werkweek van 28 tot 32 uur begeleid je minimaal 12 tot 14 cliënten.

Jouw werkplek Je start op een woonlocatie in Nunspeet, waar 19 mensen wonen met grotendeels aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Sommige cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel en variëren in leeftijd van 31 tot 68 jaar. Elke cliënt beschikt over een eigen appartement.


Wat breng jij als Zorgregisseur
  • Minimaal een hbo Verpleegkunde diploma
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg
  • Bereidheid om incidenteel onregelmatige diensten te werken
Wat bieden wij vanuit GOED.

Wat wij bieden

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.884,- en € 3826,- (CAO GGZ, functiegroep 50) op basis van 36 uur. Afhankelijk van je diploma en ervaring wordt je ingeschaald.
  • Reiskostenvergoeding conform cao GGZ
  • Wij bieden verschillende scholingsmogelijkheden aan via e-learnings!

Ben jij werkzaam als ZZP'er?

Het uur tarief is bespreekbaar.

Goed.Work: Uw Partner in Professionele Bemiddeling!

Bij Goed.Work gaan we verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een toegewijde partner op jouw professionele pad. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met boeiende en betekenisvolle functies in diverse sectoren. Onze missie is het realiseren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of specifieke expertise hebt, bij GOED ben je aan het juiste adres. GOED. Zorg beschikt over de kennis en vaardigheden die we graag met jou delen. Dit doen we niet alleen met werkgevers, maar ook met jou als werknemer. Samen bepalen we de nieuwe norm binnen de zorgsector.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel?

En lijkt werken bij GOED je een mooie stap?

Solliciteer dan meteen!

Vragen?

Indien jij meer informatie wenst of vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt contact opnemen met Firdaouss Jari d.m.v te bellen/appen naar 0648917178 of te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k. Onze recruiters staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou verder te helpen!

Durf jij de uitdaging aan te gaan en ons team te versterken? We zien ernaar uit om je te ontmoeten en samen het verschil te maken!



Bedrijfsomschrijving

Goed is het flexbureau voor zorgprofessionals.
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de zorgverlener. Hiermee creëren wij de tijd en ruimte voor datgene waar jij goed in bent: zorg verlenen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in