+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Nunspeet.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Nunspeet Nunspeet

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Axxent Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als werkvoorbereider bij FD Houtbewerking ben je de sleutel tot een soepel werkproces. Je dag is nooit hetzelfde: van het bestellen van materialen tot het maken van tekeningen en het bijhouden van de planning. Je werkt in een echt familiebedrijf, in een nieuw pand. Hier krijg je een mooie werkplek. Er is ook de kans op een opleiding. Plus, je reist met een reiskostenvergoeding. Een goede balans tussen werk en leven is belangrijk. Dit bedrijf helpt je graag de beste baan te vinden. Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Dankzij jouw werk als werk voorbereider kunnen jouw collega's in de werkplaats direct aan de slag voor een opdracht. Jij bent degene die het werk voorbereid, calculaties/offertes maakt en de inkopen van materialen doet. Kortom dus een erg afwisselende en uitdagende baan bij FD Houtbewerking.

Wat je doet als werkvoorbereider

Je begint de dag met het bestellen van de nodige materialen voor in de werkplaats. Na dit gedaan te hebben begin je met het maken van verschillende productie en detailtekeningen. Tussendoor maak je een calculatie of offerte voor een klant. Aan het einde van de dag loop je even naar de werkplaats om te vragen of daar alles goed gegaan is. Tijdens dit gehele proces ben jij het aanspreekpunt voor klant en collega's. Dankzij jouw werk heeft het personeel in de werkplaats de hele dag lekker kunnen werken zonder op iets te hoeven wachten. Als werkvoorbereider ben jij met veel dingen bezig om het bedrijf op de juiste manier te laten werken. Je bent de motor van het bedrijf. Dit is de baan waar jij je nooit gaat vervelen, want geen dag is hetzelfde.

Jouw taken:

  • Het maken van productietekeningen en detailtekeningen
  • Inkopen en bestellen van de materialen 
  • Je bewaakt de planning die vooraf met de aannemer is afgestemd.

Je komt te werken bij FD Houtbewerking in Nunspeet
FD Houtbewerking in Nunspeet is gespecialiseerd in het machinaal produceren van duurzame houten kozijnen, ramen en deuren etc. welke compleet worden afgeleverd, maar ook losse componenten voor renovatie en restauratie van gebouwen is mogelijk. Snelle levering staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf. De machinale productie levert onze klant voornamelijk aan de zakelijke markt, zowel voor nieuwbouw- als voor renovatieprojecten.

Wat je krijgt als werkvoorbereider 

  • Een goed salaris tussen de  €3000 - €3.500 bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding €0,23 c/km
  • 8,33% vakantiegeld 
  • Een écht familiebedrijf in een nieuw bedrijfspand
  • Mogelijkheden tot een gerichte opleiding in overleg
  • Doordat je in een nieuw pand komt te werken heb je een goede en verzorgde werkplek waar jij lekker je gang kunt gaan. 

Natuurlijk: een snelle auto is ook leuk. Een eigen huis. Mooie kleding. Toch wordt bijna iedereen blijer van dingen doen en beleven, dan van spullen. Vakanties. Weekendjes weg. Uit eten met vrienden. Terrasje pakken. Nou hebben wij weinig invloed op dat lekkere leven. Al was het maar omdat iedereen daar zo z'n eigen invulling aan geeft. En z'n eigen budget voor heeft. Waar we wel aan kunnen bijdragen, is die beste baan. We doen er elke dag alles aan om die te vinden. Dat beloven we je.

Enthousiast om te solliciteren via Axxent?
Bij Axxent matchen we alleskunners aan banen waar ze gelukkig van worden.  Dat doen we in verschillende branches en disciplines met behulp van verschillende diensten. Praktisch ingesteld, betrokken en slagvaardig. We kijken naar ontwikkeling/opleiding en werkgeluk. Ons motto: Good Work, Good Life… een leuk leven is een balans tussen werk dat bij je past en een leuk leven.

Check of je voldoet aan de basiseisen

  • MBO/HBO bouwkundige opleiding afgerond
  • Je bent leergiering om nieuwe dingen te leren
  • Ervaring met Matrix, Autocad en Excel is een pré

Solliciteer op de vacature werkvoorbereider 
Gebruik het formulier, bel, mail of app. We bespreken samen de vacature en daarna brengen we je zo snel mogelijk in contact met jouw mogelijk nieuwe werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in